Psikiyatr Cem Mumcu"nun programına konuk ettiği Mazhar Alanson"a canlı yayında söylediği bu söz ekran başındaki milyonlarca seyirciyi şoke etti

Sunuculuğunu psikiyatr Cem Mumcu, oyuncu Pelin Batu ve şarkıcı Harun Tekin"in yaptığı “Kısa Devre” programının önceki günkü konuğu Mazhar Alanson"du. Sakin başlayan program Mumcu ve Alanson arasında gerçekleşen ilginç diyaloglarla gerildi. Mumcu"nun, Alanson"un eşi Biricik Suden"e olan hayranlığından söz etmesi tartışmanın fitilini ateşledi. İşte kıyamet koparan o diyalog...

Cem Mumcu:
Anlattığım hikaye yarım kaldı tamamlamama izin verir misiniz?

Mazhar Alanson:
Hayır.

C. Mumcu:
Size soru sormaya korkuyorum.

M. Alanson:
Ama ortaya oturmuşsun

C. Mumcu:
Gelin siz buraya oturun da rahat edelim.

M. Alanson:
Hayır, Pelin Batu'yu ortaya oturt. Hadi egonu bırak bakalım... Adam muayenehanene gelip sana 45 dakika küfrediyor sesin çıkmıyor bana gelince bunu söylüyorsun.



C. Mumcu:
Çok güzel bir eşiniz var. Ben sizin eşinize uzaktan uzağa aşığım.

M. Alanson:
Bak işte bu da ders olsun. Adamın arabası var, başkasının arabasına şey yapar. Adamın karısı var, gider başkasının karısına... Sen bir kere kendinde olanla şükretmen gerekiyor.

C. Mumcu:
Ben bekarım. Sözlerimi yanlış anlamayın, eşinize bir kadın figürü olarak dışarıdan bakıyorum ve bu sözleri saygıyla söylüyorum. Siz de bir takım yaftalarınızla, kafanızdaki görüntülerle, algılamadan bir şeyler söylüyorsunuz.

M. Alanson:
Seni meşhur ettim bu akşam hocam. Size gelen hastalar artacak.

C. Mumcu:
Sizinle bir yerlerde konuşmak isterim.

M. Alanson:
Eee veririz 70 dolarını konuşuruz.

C. Mumcu:
Siz de bir takım yaftalarınızla, kafanızdaki görüntülerle, algılarla dan dan bir şeyler söylüyorsunuz. Beni tanımıyorsunuz.

M. Alanson:
Tabii söyleyeceğim, git muaynehanende söyle. Seni tanımıyorum, çünkü sen çok yeni bir adamsın. Sanki 40 yıllık şovmen gibi attırıp, tutturuyorsun. Hiç kimse seni tanımıyor ki. Yani sen yılların Cem'i falan gibi bir şey değilsin. Seni meşhur ettim bugün.

"Meşhur ettim"

Stüdyoda gerginliğin artması üzerine araya Harun Tekin girdi. Alanson"a başka bir konudan sorular sorarak gerilimi azaltmaya çalıştı. Alanson, Tekin"in yönelttiği sorulara cevap verirken bu kez de Mumcu"nun mimiklerine takıldı: “Bana el, yüz hareketleri yapma. Beni alt ettiğini mi sanıyorsun.” Alanson"un bu sözleri ortamın daha gerginleşmesine neden olurken, Mumcu masasından kalkarak stüdyonun arkasında bulunan koltuklara oturdu.

Bu gergin konuşmanın üzerine Mumcu koltuğunu terk edip arka tarafa oturdu. Alanson da gidip "Üzdük seni biraz galiba" diyerek Mumcu'ya sarıldı.
VATAN