Mersin'in Anamur ilçesi Çamlıpınar köyünde ikamet eden Ümmü Alataş (31), karın ağrısı şikayeti ile eşi İsmail Alataş (35) tarafından Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirildi.
Muayene sonrası genç kadının hamile olabileceğinden şüphelenen doktorlar konuyu Kadın Doğum Uzmanı Opr.Dr. Haydar Gümüş'e bildirdi. Hastayı muayene eden doktor hamile olduğunu belirledikten yarım saat sonra Ümmü Alataş'ın doğum sancıları tuttu ve doğuma alındı.

ŞAŞKIN VE MUTLUYUZ
Bir kız çocuğu annesi olan Ümmü Alataş, 7 yıl aradan sonra ikinci bebeğini kucağına almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Anamur'dan karın ağrısı şikayeti ile geldiklerini belirten Alataş, "Karın ağrısı şikayetiyle geldik, şok olduk. Hamile olduğumu bilmiyordum ama ikinci kez anne olduğum için çok mutluyum. İlk kızımın adını Özlem koymuştuk. İkinci kızımın adını da Öznur koyduk. Eşim de bebeğimiz olduğuna çok sevindi" dedi.

KİLOLU OLDUĞU İÇİN ANLAMADIK
İsmail Alataş ise doktorların eşinin hamile olduğunu söylediğinde şoke olduğunu belirterek, "Eşimin fazla kilosu nedeniyle hamile olduğunu anlayamadık. İlk bebeğimizden sonra da doktorlar bir daha bebeğimizin olamayacağını söylemişti. Bu yüzden beklemiyorduk. Çok mutluyum" şeklinde konuştu.

ENDER RASTLANAN BİR DURUM
Kadın Doğum Uzmanı Opr.Dr. Haydar Gümüş ise "Kendisi 7 yıl önce sezaryenle doğum yapmış. Bir daha doğum yapamazsın dedikleri için bu durumu beklemiyorlar. Anne hamilelik belirtilerini de yaşıyor aslında ama obezite nedeniyle bunun farkına varamıyor. Bebeğin sağlık durumu iyi" dedi.