DİYARBAKIR'dan kargoyla getirdikleri 8 kilo esrarı, İzmir'de piyasaya sürmek istedikleri ileri sürülen Mehmet İlhan, Ümit Pişkin ve Şehmuz Acar, polisin operasyonuyla yakalandı.
İzmir Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, çeşitli suçlardan sabıkalı Mehmet İlhan'ın (33) uyuşturucu madde ticaretiyle ilgilendiğini bilgisini edindi. Takip başlatan ekipler, İlhan ile birlikte hareket ettiği belirlenen Ümit Pişkin (32) ve Şehmuz Acar (29), Diyarbakır'dan kargoya getirttikleri uyuşturucu maddeyi, Karabağlar Semti'nde teslim alacağını saptadı. Kargo şirketinde önlem alan polis, içinde 8 kilo esrar bulunan paketi almak için gelen Mehmet İlhan, Ümit Pişkin ve Şehmuz Acar'ı gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen 3 zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.

HAVALİMANINDA ESRAR
Bu arada, İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda denetim yapan polis, hareketlerinden şüphelendiği Gülcan Mutlu (28) ve Gurbet Çiçek (27), kimlik kontrolünü yaptı. Üzerlerinden bir sahte ehliyet ve 10 gram esrar çıkan 2 kişi gözaltına alındı. İki genç kız, işlemlerinin ardından adliyeye sevkedildi.