Samsun'da 28 yaşındaki Fatih A. ile ağabeyi 29 yaşındaki Recep A., kendileri gibi kardeş olan eşlerini, telefonla arayıp "Hadi artık eve gelin" dedikleri gerekçesiyle dövdü.
Kadınların şikayeti üzerine kardeşler gözaltına alındı. Daha önce de eşlerini dövdükleri için haklarında soruşturma açılan kardeşler, Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.

Olay, dün gece merkez İlkadım İlçesi, İlyasköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Fatih A. ile ağabeyi Recep A. evlerinin yakınlarındaki boş alanda alkol aldı. Yine kendileri gibi kardeş olan eşleri de telefon açarak "Hadi artık eve gelin" dedi. Ancak Fatih ve Recep A. kardeşler, eve gitmeyerek alkol almayı sürdürdü.

Fatih A.'nın eşi 24 yaşındaki Songül A., Recep A.'nın eşi olan ablası 30 yaşındaki Menşure A.'nın evine giderek, tekrar telefonla eşini ve ağabeyini arayıp eve çağırdı. Sinirlenerek eve gelen kardeşler, eşleri Songül A. ile Menşure A.'yı tekme, tokat dövdü.

Kadınların şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatih ve Recep A. kardeşler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. İki kardeşin daha önce de eşlerini dövüp serbest bırakıldıkları ortaya çıktı.