Sakarya - Karasu Belediyesi tarafından bu yıl 25’incisi gerçekleşen “Karasu Kültür Turizm ve Fındık Festivali” muhteşem görüntülere sahne oldu. Festival’de sahne alan Gizem Kara, Burcu Güneş ve Davut Güloğlu; plaj alanını hınca hınç dolduran tatilcilere; unutamayacakları coşku dolu muhteşem bir gece yaşattı.

KARADENİZ ŞARKILARI

Karasu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 25’incisi gerçekleşen “Karasu Kültür Turizm ve Fındık Festivali”; Karasu Plaj alanında gerçekleşti. Rem Ajansın organizasyonluğunda gerçekleşen ve Remzi Adıyaman’ın sunuculuğunu yaptığı festival kapsamında; Karadeniz’in başarılı ismi genç ve güzel sanatçı Gizem Kara, Seksi Pop Müziği Sanatçısı Burcu Güneş ve Karadeniz Müziğinin güçlü yorumcusu Davut Güloğlu; Karasu Plaj alanını hınca hınç dolduran yaklaşık 35 kişiye unutamayacakları bir gece yaşattı. 

FESTİVALDEN RENKLİ KARELER

Programda ayrıca Bulgaristan’dan gelen halk oyunları ekibi de gösteri sundu. Karadeniz Müziği Sanatçısı Gizem Kara’nın hareketli şarkılarıyla coşan tatilciler, slow şarkılarını da eşlik etti. Karadeniz' in sevilen sanatçısı Davut Güloğlu da hareketli şarkılarıyla, yerinde duramayarak hem coştu, hem de alanı dolduran tatilcileri coşturdu.

ECE ERKEN İLE SOHBET

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar sahne de kalan Güloğlu; kısa bir süre önce sürpriz bir şekilde nişanlandığı ünlü sunucu Ece Erken’i alkışlar arasında yanına çağırarak, onunla hem sohbet etti, hem de onun için yazdığı şarkıyı onun için okudu. Gecede bir konuşma yapan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu; bu festivalin bu günlere gelmesinde büyük emeği olan eski belediye başkanlarına teşekkür ederek; “Karasu Karadeniz' in Bodrum oldu. Festivalimiz halkımızla beraber büyüyor. Bize destek veren ve bizimle olan herkese teşekkür ederim” dedi. Karasu Belediyesi ve sponsor firmalar tarafından sanatçılara çeşitli hediyeler verilirken; Amigo Ersin’de sanatçılara çiçek ve Sakaryaspor forması hediye etti.