Ümit Karan, Galatasaray"dan ayrılacağı yolundaki dedikoduları yalanladı, “Hiçbir yere gitmiyorum. Cim-Bom"da kalacağım” dedi. Golcü, Münih"te Adnan Sezgin ile de bir görüşme yaptı

Takım arkadaşı Volkan Yaman"ın düğünü için arkadaşlarıyla birlikte Münih"e giden Ümit Karan, Galatasaray"dan ayrılacağı yönünde ortaya atılan dedikodulara sert yanıt verdi, “Hiçbir yere ayrılmıyorum. Galatasaray"da kalacağım” dedi.
Çıkan haberlerden dolayı sıkıntısını dile getiren sarı-kırmızılı golcü, “Bu işe artık bir son verilmeli. Güya benim ağzımdan "mutsuz, ayrılmak istiyor" gibi ifadeler kullanıyor. Galatasaray"da çok güzel günlerim geçti. Bu yıl için takıma henüz yeterli katkıyı yapamadım. Ama bu ayrılayım demek değil. Takım olarak ikinci yarıda büyük hedeflerimiz var. Avrupa"da kupaya uzanmak ve ligde de tekrar mutlu sona ulaşmak istiyoruz. 1.5 yıl daha sözleşmesi olan bir futbolcu olarak, kesinlikle ayrılmak gibi bir niyetim yok” diye konuştu.
Yönetimin kendisinden rahatsız olduğu şeklinde basında çıkan haberlere de inanmadığını dile getiren Ümit sözlerini şöyle sürdürdü:
“Galatasaray Yönetimi"nden kimseyle bu konuyu konuşmadık. Benimle ilgili olumsuz bir görüşte olduklarına inanmıyorum. Sonuçta geniş bir kadroda zaman zaman oynamayabiliriz. Bunu sorun etmemiz gerekir. Çok sevdiğim bir teknik direktörle çalışıyorum. Bu kulüpte kalıp yararlı olmaya bakacağım.”

"Sadece okuyoruz"
Tecrübeli futbolcu son olarak, Dubai ya da Katar"a gitmek gibi bir düşüncesinin olmadığının da altını çizerek, “Benim asla ayrılmak gibi bir niyetim olmadı. Olamaz da... Gelen teklifler olduğu söyleniyor. Ama bunları sadece okuyoruz” açıklamasını yaptı. Bu arada Ümit"in, Volkan"ın düğünü sırasında bir ara salondan ayrıldığı ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ile kısa bir görüşme yaptığı öğrenildi.