Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray’ı 4-3 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Karaman, şu ifadeleri kullandı;

“Biz anadolu takımları için Beşiktaş, Galatasaray karşısında oynanan maçlara bak ya 5 ya 10 kazanmışsındır. Normali bu. Dengeler var. Güç dengeleri. Çok mutluyum. oyuncuların mücadelesi ve özverisiyle.”

“Problemimiz şurada, topu kazanmak için inanılmaz bir efor sarfediyorsunuz. Karşınızda Galatasaray var. İyi pas yapan ve iyi şutörleri olan bir takım. Bu topu kapmak kolay değil ki.”

“BİZİ HAFİFE Mİ ALDILAR BİLEMEDİM”

“Hücuma çıkarken o kadar basit pas hatalar yapıyoruz ki. Bu antrenmanla bir yere kadar gelişir. Yediğmiz gollere bakın. Pozisyon falan yok. Şut ve gol. Podolski, şut gol. Korner, gol.”

“3. dakikada 1-0 geriden geldik. Rakip Şampiyonlar Ligi oynamış, sabaha karşı geri dönmüş. Bizi hafife mi aldılar bilemedim.”

“TARİHİ BİR GALİBİYET BU”

“Kasımpaşa maçında beleş bir penaltı verildi ama iki oyuncum kırmızı kart gördü. Bu benim takımıma da oluyor, diğerlerine de oluyor. Bu sizin oyun planlamanızı başa getiriyor. Bu maç bizim için çok önemliydi.”

“Tarihi bir galibiyet bu. O yüzden sevinçliyim. Galatasaray’a da, Hamza Hamzaoğlu’na da başarılar diliyorum.”