Denizli'de Çınar Polis Merkezi'ne giden 32 yaşındaki C.Ç.D., kapıda bekleyen nöbetçi polise, üç kişi tarafından kaçırılarak üzerine bomba düzeneği bağlandığını söyledi. Polis memuru genç kadını karakolun yanındaki boş alana götürürken, bomba imha uzmanlarından yardım istendi. Uzmanlar, C.Ç.D.'nin üzerine bağlanan ve bomba süsü verilen düzeneğin, Oyun hamuru, kablolar ve led ışıklardan oluştuğunu belirleyince herkes rahat bir nefes aldı.

İlginç olay, bugün saat 14.00 sıralarında Saraylar Mahallesi'nde Çınar Polis Merkezi önünde yaşandı. Polis merkezi önündeki nöbetçi polise yaklaşan C.Ç.D., üç kişi tarafından evinin önünden kaçırıldığını, üzerine bomba bağladıktan sonra bırakıldığını belirterek, montunun ön kısmını açtı. C.Ç.D.'nin üzerindeki bomba düzeneğini gören nöbetçi polis memuru, genç kadını polis merkezinin yan tarafına götürerek beklemesini istedi ve bomba imha uzmanını çağırdı. Polis merkezinin çevresi güvenlik şeridiyle çevrilerek giriş çıkışa izin verilmedi.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, koruyucu kıyafetini giyerek genç kadının üzerindeki düzeneği çıkarttı. Sürekli olarak ağlayan C.Ç.D., kelepçe takılarak polis merkezine alındı. Bomba imha uzmanları düzeneğin çocuk Oyun hamuru, kablolar ve led ampuller kullanılarak hazırlanıp, bomba süsü verildiğini belirledi. Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar da olay yerine gelerek inceleme yaptı. Çınar, olayın terörle bir bağlantısı olmadığını, alacak verecek nedeniyle kadına bomba süsü verilmiş düzenek bağlandığını, olayın araştırıldığını söyledi.

Polis merkezinin çevresindeki esnaf, büyük panik yaşandığını belirterek, Polisin yayına yaklaşan kadın üzerinde bomba olduğunu söyleyince, binanın yanına götürdüler. Üzerindekini söktüler ve yere bıraktılar, Bu sırada kadın sürekli ağlıyordu ve elinde cep telefonu tutuyordu. Biz de arkadaşlarımızla hemen uzaklaştık. Canlı bomba sandık ve korktuk dedi.

Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, yedi aylık hamile olan C.Ç.D.'nin, kendisini kaçırdığını ileri sürdüğü üç kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmalara başlandı. Genç kadının, tekstilci işadamı babası İ.Ç.'nin (İrfan Çalışkan) söz konusu üç kişiye borcu olduğunu söylediği öğrenildi. C.Ç.D., polis merkezinin arka kapısından çıkarılarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.