Evde Sağlık Hizmetleri Derneği 2. Başkanı A. Baki Karaer başkanlığındaki Evde Bakım Hizmetleri Derneği heyeti, Pamukören Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Karaer’e ziyareti sırasında Kuyucak Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Tümay Gökbayrak ve Büro Memur-Sen Aydın Şube Başkanı Belkıs Başer eşlik etti.
Pamukören Rehabilitasyon Merkezine daha önce gerçekleştirdiği ziyaretinde rehabilitasyon merkezinde barınan engellilere masa tenisi masası ve spor gereçleri sözü veren Evde Sağlık Hizmetleri Derneği 2. Başkanı A. Baki Karaer, son ziyaretinde verdiği sözü yerine getirdi. Evde Sağlık Hizmetleri Derneği tarafından temin edilen masa tenisi masası ve spor gereçleri Dernek 2. Başkanı Karaer tarafından Pamukören Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adil Doğru’ya teslim etti.
Evde Sağlık Hizmetleri Derneği olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da ihtiyaç sahibi kişilere ukaşarak evde sağlık hizmeti vermenin çabası içerisinde olduklarını ifade eden Dernek 2. Başkanı A. Baki Karaer, bunun yanında sosyal projelere de imza attıklarını belirterek, “Pamukören Rehabilitasyon Merkezindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayağız. Onlara maddi ve manevi her türlü desteği her zaman vereceğiz. Burada kalan vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşamlarını sürdürdüklerini görüyor ve çok mutlu oluyoruz. Engelli ve özürlü vatandaşlarımız toplumumuzun bir parçasıdır. Onlar da her şeyi hak ediyor. Dernek olarak bunun çabası içerisindeyiz. Beraber yaşamayı öğrenmeliyiz” dedi. 
Ziyaretleri ve engellilere verilen sözün yerine getirilmesi nedeniyle Evde Sağlık Hizmetleri Derneği yetkililerine teşekkür eden Pamukören Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Adil Doğru da, “Kurumumuza ve burada kalan vatandaşalrımıza verdikleri destek ve bizleri yalnız bırakmadıkları için Evde Sağlık Hizmetleri Derneği’ne teşekkür ediyoruz. Burada kalan misafirlerimiz ufacık şeylerden bile mutlu oluyor. Tenis masası ihtiyacımızın karşılanması bizleri memnun etti” diye konuştu.