Ünlü Şovmen Okan Karacan, Şişli'de trafik polislerine mukavemetten gözaltına alındı. Karakola getirilerek ifadesi alınan Karacan, bir kaç saatlik gözaltı süresinin ardından doktor raporu alınarak serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, radyo DJ'i ve şovmen Okan Karacan, kendisini durduran trafik polisleriyle tartıştı. İddiaya göre, trafik polislerine mukavemet gösteren Karacan, asayiş ekiplerince gözaltına alındı. Şişli sınırlarında meydana gelen olayın ardından Karacan, Harbiye Polis Merkezi'ne getirildi. Burada saatlerce gözaltında tutulan Şovmen'in anne ve babası da karakola geldi. Karacan ifadesi alındıktan sonra Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Doktor raporu alınan Karacan daha sonra polis otomobili ile Beşiktaş Fulya'daki evine getirildi. Karacan, kendisini getiren polislere sarılarak teşekkür etti.

Olayla ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Şovmen, "Daha sonra konuyla ilgili açıklama yapacağım" demekle yetindi. Karacan daha önce de uyuşturucudan gözaltına alınmıştı.