Gülben Ergen'in boşanma davası açtığı eşi Mustafa Erdoğan'ın yasak aşk yaşadığı iddia edilen dansçı sevgilisinin Anadolu Ateşi grubundan Fatma Gök olduğu iddia edildi.

Uzun bir süredir eşi Mustafa Erdoğan'dan ayrılacağı konuşulan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, önceki gün Sarıyer Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtı. Geçtiğimiz mart ayında, Ergen'le 7 yıldır evli olan Erdoğan'ın, kurucusu olduğu Anadolu Ateşi grubundan bir dansçısıyla ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden bir bebek sahibi olduğu iddia edilmişti. Erdoğan'ın iki yıldır aşk yaşadığı iddia edilen dansçının Fatma Gök olduğu öne sürüldü. Akşam'da yer alan habere göre Gök'ün Erdoğan'la ilişki yaşamaya başlamasının ardından, koreograflığa yükseldiği de iddia edildi. Mustafa Erdoğan, yasak aşkından baba olduğu iddialarını yalanlamış, Ergen de eşine destek vermişti. Öte yandan, Erdoğan'ın son bir yıldır Bahçeköy'deki eve yalnızca çocuklarını görmeye geldiği, Demirciköy'deki Sinemköy Sitesi'nde başka bir evde yaşadığı ve Fatma Gök'le bu evde gizlice görüştüğü de iddialar arasında.

ARTIK SAĞLAM BİR DOSTUZ

Çift, ortak bir basın açıklaması yaparak "evliliklerini sonlandırmaya karar verdiklerini ama iki dost olarak kalacaklarını belirtti.

İşte Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan'ın basın kuruluşlarına gönderdiği ortak açıklaması

"Bir süredir sizlerin de yakından takip ettiği gibi evliliğimizde bir yol ayrımına girmiş, sahip olduğumuz kıymetler olan üç oğlumuz ve elbette kendimiz için birlikteliğimizi sürekli kılmaya çaba harcamıştık.

Yaşamın getirdiği güzellikler kadar sıkıntıları da birlikte aşmaya çalıştık. Ancak her iki taraf açısından da zor olan bu süreci ortak bir kararla sonlandırmayı tercih ettik ve hukuki gereklilikler için başvurduk.

Bundan sonra, her ikimizin de sağlam bir dost ve çocuklarımızı çok seven anne babalar olarak yolumuza devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın."

HÜRRİYET / KELEBEK