Ligde son 3 haftayı yenilgiyle kapatarak şampiyonluk yarışında önemli puan kayıpları yaşayan F.Bahçe'de özel yaşantılarıyla göndeme gelen oyuncular, artık oynadıkları futbol ve alacakları galibiyetlerle anılmak istiyorlar. Son günlerde gece hayatlarıyla Avrupa gündemine giren takımdaki bazı oyuncular hakkında çıkan haberlerden rahatsız olan diğer futbolcular kendi aralarında toplanarak üzerlerindeki kötü imajı alacakları başarılı sonuçlarla silmeye çalışacaklarını söylediler. Kaptanlar Alex ve Semih yapılan toplantılarda diğer arkadaşlarını özel hayatlarına dikkat etmeleri konusunda sürekli uyarıyor.

FUTBOLUMUZ KONUŞULSUN

“F.Bahçe'nin ismine leke sürüldü. Sokağa çıkamıyoruz. Alacağımız galibiyetlerle bizleri yıpratmaya çalışanlara ders vermeliyiz” diyen Alex ve Semih, bundan sonra herkesin takıma zarar verecek hareketlerden kaçınmaları konusunda dikkatli olmalarını istedi. Tüm oyuncuların sahadaki başarılarıyla konuşulması gerektiğine vurgu yapan iki kaptan, basında çıkan haberlerden dolayı takımdaki tüm futbolcuların rahatsız olduğunu ve bu tip olayların artık son bulması gerektiğini dile getirdi. Kaptanların bu konuşmasına diğer takım oyuncuları da alkışlarla destek verdi.

F.Bahçe, Bucalı golcü Mehmet'in peşinde

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, “Mehmet Batdal için F.Bahçe ile temastayız” açıklamasında bulundu. Bektur, bazı futbolcularına çeşitli kulüplerinden talipler olduğunu belirterek, “Mehmet Batdal için F.Bahçe ile temastayız. Hafta sonu İzmir'e gelecekler, görüşeceğiz. Ancak Trabzonspor adına Ünal Karaman da devrede. 750 bin TL'yi veren kulüple el sıkışırız” şeklinde konuştu.

F.Bahçe ligde 47 gündür kazanamıyor

Ligde F.Bahçe, A.Gücü karşısında 3 puan peşinde. Ligde son 4 maçında 3 yenilgi 1 beraberlik alarak büyük bir düşüş yaşayan sarı-lacivertli ekip, seyircisiz maçta başkent temsilcisi karşısında kazanarak kötü gidişine son vermek istiyor. Son galibiyetini 25 Ekim'de G.Saray'a karşı alan F.Bahçe, 47 gündür galibiyete hasret. Son 3 maçından yenilgiyle ayrılan, lig tarihinde bugüne dek üst üste en fazla 3 maç yitiren F.Bahçe bugün de kaybederse, ilk kez bu sezon üst üste 4 lig maçını puansız tamamlayacak.

Daum bugün yeni bir rekorun sahibi olacak

F.Bahçe'nin başında kırdığı performans rekorlarıyla tarihe geçen teknik direktör Christoph Daum, A.Gücü maçıyla yeni bir rekoru eline geçirecek. Alman çalıştırıcı, F.Bahçe'nin eski teknik direktörü Todor Veselinoviç'in 117 maçlık rekorunu geçerek, 118 maçla en çok maça çıkan teknik adam olacak. F.Bahçe'yi daha önce çalıştırdığı 2003-04, 2004-05 ve 2005-06 sezonlarında, ligde üst üste en çok maça (102 maç) çıkan teknik direktör olarak kulüp tarihine geçen Daum, toplam maç rekorunu da eline geçirecek.

Daum sol kanat seçiminde kararsız

F.Bahçe bugün sahasında seyircisinden yoksun oynayacağı A.Gücü maçının hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Daum taktik antrenmanda sol bekte Vederson ve Carlos sol açıkta da Uğur ile Santos'u değişimli olarak denedi. Önceki günkü idmana çıkmayan Semih ve Güiza dünkü antrenmanda takımla birlikte çalışırken bugünkü maçta oynayabilecekleri bildirildi./yeni şafak