Aydınspor Hüseyin Aksu Tesislerinde Menemenspor maçının hazırlıklarını sürdüren Aydınsporlu futbolcular antrenmanlardan arda kalan zamanlarda bir araya gelerek Menemen maçından galibiyetle ayrılmak için birbirleirne motive ediyorlar.
Menemen maçından alınacak olan galibiyetle takımın kaderini belirleyeceklerinin farkında olduklarını ifade eden Bartu, bütün futbolcu arkadaşlarıyla yaşanan sorunları bir kenara bırakıp, tek yürek olarak Pazar günü sahaya çıkıp savaşacaklarını belirtti. Bütün arkadaşlarının ve kendisinin Aydınspor"u ligde bırakmak inançlarının var olduğunu ifade eden Bartu, “Biz bu takımla play-off kovaladık. Yine bu takımla düşmeme mücadelesi veriyoruz. Aydınspor yolda bulunmadı ve yarı yolda bırakmaya niyetimiz de yok. Inancımız olduğu sürece bu hafta deplasmanda galip geliriz. Bunu bütün futbolcu arkadaşlarım inanıyor. Taraftarlarımızda bize inansın. Torbalı maçında daha çok taraftar bekliyorduk. Gelenlere teşekkür ediyoruz. Inşallah deplasmanda bizleri yalnız bırakmazlar. "Ben Aydınlıyım" diyen herkesi Menemen maçına bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Takımın ikinci kaptanı Osman ise, Torbalı maçı sonrası galibiyeti zeybek oynayarak kutladıkalrını hatırlatarak, Menemen maçı sonrasıda zeybek oynayacaklarına inandıklarını belirtti. Taraftarlara menemen maçına davet eden Osman, Menemende ligde kalma sevincini yalnız yaşamak istemediklerini dile getirdi.