Alex"i ocak ayında transfer etmek isteyen Brezilya kulübünün yönetimi 1 hafta içerisinde İstanbul"a gelerek Fenerbahçe ile pazarlık masasına oturacak

KOCAMAN'A GÖRE MİADI DOLDU

Brezilya"nın Palmeiras ekibi Alex için İstanbul"a geliyor... Sezon sonu serbest kalacak kaptan Alex"e talip olan Palmeiras yıldız futbolcu için Fenerbahçeli idarecilerle masaya oturacak. Aykut Kocaman tarafından ya yedek bırakılan ya da oyundan ilk alınan futbolcu olan sambacı artık Sarı-Lacivertliler"e faydalı olamadığını düşünüyor. Bu yüzden daha büyük problemler çıkmaması için devre arasında ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

BONSERVİSİ BİLE GÖZDEN ÇIKARDILAR

Başta Palmeiras olmak üzere birçok Brezilya ekibi, yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için hazırda bekliyor. Brezilya Ligi"ndeki diğer rakiplerinden önce davranarak Alex gibi bir değeri kadrosuna katmak isteyen Palmeiras ise sezon sonunu beklemeden Alex"in işini bitirmeyi hedefliyor. Devre arası Paulista Ligi başlarken Alex"i transfer etmek isteyen Brezilya ekibi bu transfer için bonservis ödemeye de hazır.

"KARIŞIK BİR HAFTA"

Ancak Başkan Aziz Yıldırım"ın Alex"in ayrılmasına kesinlikle onay vermeyeceği ifade ediliyor. 33 yaşında olan ve sezon sonu serbest kalacak Alex de Souza, Sarı-Lacivertli kulübü ikna ederse devre arasında ülkesine Palmeiras forması ile dönecek. Bu arada Alex twitter hesabından derbinin bir değerlendirmesini yaptı. 33. yaşını kutlayan Brezilyalı yıldız, “Bizi çok zor bir maç bekliyor. Karışık bir hafta. Kayseri deplasmanında kaybettik. Pazar günü ise seyircimiz önünde derbiyi kazanmak zorundayız” ifadesini kullandı. (Habertürk)