Başbakan Erdoğan'ın DTP Milletvekili Hasip Kaplan ile bugün yapacağı görüşme, 29 Aralık'a ertelendi. Kaplan, pazartesi günkü randevuya katılmayacağını açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan ile bugün yapacağı görüşme, Erdoğan'ın programının yoğunluğu nedeniyle 29 Aralık Pazartesi gününe ertelendi.

DTP Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın pazartesi günkü randevusuna katılmayacağını söyledi.


Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'dan bütçe görüşmeleri tamamlanmadan randevu talep ettiğini, bunun üzerine de bugün Mecliste görüşmelerinin programlandığını bildirdi.

Başbakan Erdoğan'ın programının yoğunluğu gerekçe gösterilerek görüşmenin 29 Aralık Pazartesi gününe ertelediğini belirten Kaplan, ''Bütçe görüşmeleri cumartesi günü tamamlanıyor. Bütçeden sonra görüşmemizin bir anlamı yok. Onun için pazartesi günkü görüşmeye gitmeyeceğim'' diye konuştu.

Başbakan Erdoğan, bütçe konuşması sırasında oğlu ile ilgili soru soran Kaplan'a ''Gelirsin özel anlatırım'' yanıtını vermiş, bunun üzerine Kaplan, görüşme talebinde bulunmuştu.