Didem K.'nın çantası çekilirken merdiven basamaklarından düştüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Mecidiyeköy'de bir bankada çalışan 32 yaşındaki Didem K. 7 Mart'ta akşam saatlerinde işten çıkıp evine gitmek için otobüse bindi. Fatih'te oturan bankacı kız kestirme olsun diye Unkapanı'nda indi. Evine ulaşmak için sokağa uzanan sokak merdivenlerinden çıkarken, bir kişi hızla merdivenlerden yanına yaklaştı. Kameralara da yansıyan olayda genç kadın, merdivenlerin 13'üncü basamağındayken kapkaççı çantasını almak istedi. Kapkaççı, omuzundaki çantayı çekince genç bankacı merdivenlerden aşağıya yuvarlandı. Yere düştükten sonra yaralı olmasına ayağa kalkan Didem K. çantasını bırakmadı. Çantayı alamayacağını anlayan kapkaççı panikle koşarak
olay yerinden uzaklaştı. Düşmenin etkisiyle yaralanan Didem K. çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Yaralı kadın sol dizinde zedelenme, vücudundaki ezikler ve başında meydana gelen ödemler nedeniyle 23 gün rapor aldı.

POLİS GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTI

Güven Timleri Şubesi'ne bağlı ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlıyı tespit etti. Zanlının yakalanması için Güven Timleri Şubesi'nin Fatih'te görev yapan personelleri arasından özel bir ekip oluşturdu. Zanlının yakalanması için gece gündüz çalışan polisler dün kapkaçın zanlısı olduğu iddia edilen V.K. Fatih'te yakaladı.

HIRSIZLIKTAN DA ARANIYORDU

Polisin gözaltına aldığı zanlının dana önceden de farklı suçlar işlediği belirtilirken. Bir adresten 18 bilgisayar çalınmasıyla ilgili yapılan çalışmada zanlının parmak izlerinin bulunduğu da belirtildi. Polisin yaptığı sorguda suçunu kabul eden zanlının "Kafam güzeldiyaptım" dediği öğrenildi.