G.Saray'ın berabere kalarak liderlik fırsatını teptiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası soyunma odasında fırça toplantısı vardı. Teknik Direktör Frank Rijkaard tüm takıma son 15 dakikada sergilenen kötü futbol için yüklenirken, Kaptan Arda'ya ayrıca çıkıştı. Hollandalı çalıştırıcının maç bitiminde hakem Hüseyin Göcek'in üzerine yürürken yardımcısı Neeskens tarafından sakinleştirilen ve güçlükle soyunma odasına götürülebilen yıldız futbolcuya yaptığı disiplinsiz hareket nedeniyle yaptığı çıkış sert oldu.
Rijkaard, sert bir dille azarladığı Arda'ya şu sözlerle nasihatte bulundu: “Senin bir kaptan olarak takım arkadaşlarını sakinleştirmen gerekirken yaptıkların çok yanlış. Sen bırak arkadaşlarını sakinleştirmeyi, antrenörün tarafından zorla soyunma odasına götürülüyorsun. Saha içinde arkadaşlarının bir tanesi bile kırmızı kart görse ne kadar zor duruma düşeceğimizi biliyorsun. Sen takım kaptanısın. Böyle amatör hareketleri bırak, profesyonelce davran. Çok yetenekli bir futbolcusun ama Avrupa'da seni kimse böyle yatıştırmaz. Böyle nedenlerle kırmızı kart görürsen, hemen kapının önüne koyarlar.”

Aslan'a Baros'tan iyi haber geldi

G.Saray'da, F.Bahçe ile oynanan derbi maçta sakatlanan Milan Baros'un ayağındaki özel cihaz çıkartıldı. Yapılan kontrolde Çek futbolcunun beklenenden hızlı şekilde iyileştiği ifade edildi. Öte yandan sarı-kırmızılı takım hazırlıklarına ara vermeden başladı.

G.Saray'a Sloven Fener'e Macar

Avrupa Ligi'nde grup liderliğini garantileyen G.Saray ve F.Bahçe'nin son hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Sarı-kırmızılıların 16 Aralık'ta S. Graz ile oynayacağı maça Sloven Darko Ceferin, F.Bahçe'nin 17 Aralık'ta Sherif ile yapacağı mücadeleye Macar Zsolt Szabo atandı./yeni şafak