Yıldırım’ın yattığı Kulak Burun Boğaz Kliniği’nin giriş kapısına 2 polis, servisin içine de 2’si rütbeli 6 jandarma yerleştirildi. Ayrıca hastanenin giriş ve çıkış kapılarında polisler görevlendirilirken, servisin koridorunda bulunan balkon kapısı da kilitlendi. Aziz Yıldırım’ın odasına giriş izni ise sadece avukatlarına verildi. F.Bahçe Başkanı ile aynı serviste yatan hastaların da sadece bir yakınının servise girişine izin veriliyor. Yıldırım, zaman zaman özel odasından çıkarak, koridorda bulunan deri koltuklarda çay içip gazete okuyor. 
 
Hürriyet Gazetesi'nden İsmail Aktaş'ın haberine göre, Yıldırım’ı, dün F.Bahçe Başkanvekili Nihat Özdemir ile bazı yöneticiler ve Uğur Dündar ziyaret etmek istedi. Ancak servise girişlerine izin verilmedi. Bunun üzerine servisin girişindeki demir kapıda bulunan 20 santimetrelik cam açıldı ve Aziz Yıldırım da kapıya doğru gelerek yöneticiler ile buradan görüştü. 2 dakika bile sürmeyen görüşmede Nihat Özdemir, “Hepimiz buradayız” diyerek başkana moral verdi. Bu arada Başkan Yıldırım dün geceyi de Şişli Etfal Hastanesi’nde geçirdi.
 
Beni tutuksuz yargılayın 
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe internet sitesinden yaptığı açıklamada, tutuksuz yargılanmak istediğini tekrarladı. Savunma hakkını kullanamadığını belirten Yıldırım, “Tutuksuz yargılama halinde, gerçeğin ortaya çıkmasını kolaylıkla sağlayabiliriz” dedi. Yıldırım açıklamasında özetle şu ifadeleri kullandı: “Aslolan, iddianame değil, iddianameye karşı savunma sonucunda verilecek mahkeme kararıdır. Verilmeyecek tek bir hesabımız yoktur. Savcı, Sayın Sadri Şener’i tutuksuz yargılamak üzere serbest bırakmıştır. Bu hakkın, bizlere de tanınması hakkaniyete uygun olacaktır.” 
 
Başkan kaçmıyor, daha iyi bir hastane istiyor 
Aziz Yıldırım’ın avukatı Faik Işık, müvekkilinin sağlığının iyi olmadığını ve daha iyi bir hastaneye geçmek istediklerini söyledi. Işık, “Başkan tedavi noktasında direniş gösterdi. Kendisine yapılan uygulamayı kabul etmedi. Şekeri 345’e kadar çıktığında, hapishane müdürü bile zorla hastaneye götürebileceklerini söyledi. Daha iyi bir hastaneye gitme imkanımız var ve bu şans sağlansa iyi olur” diye konuştu. Bu arada Şişli Etfal Hastanesi’nden yapılan açıklamada Yıldırım’ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. (Hürriyet)
 
hürriyet