BURSA'da dün akşam 17 yaşındaki S.N. , geçtiğimiz hafta evlerinin balkonundan çalınan kot pantolonunu kız arkadaşının üzerinde görünce çılgına döndü.

Genç kızlar arasında çıkan kavgada eve koşup mutfaktaki bıçağı alan S.N., tartıştığı 16 yaşındaki A.E.'yi bacağından yaralandı. Gözaltına alınan S.N., "Pişman değilim. Pantolonumu çaldığı için bu cezayı hak etti. Artık arkadaşım değil" dedi.

Merkez Yıldırım ilçesi Ulus Mahallesi'nde oturan lise son sınıftan terk olan S.N., havanın güzel olması nedeniyle dün gece evlerinin önünde arkadaşlarıyla sohbet ederken yoldan geçmekte olan lise 2. sınıf öğrencisi olan kız arkadaşı A.E.'nin giydiği kot pantolonun, bir hafta önce yıkadıktan sonra astığı birinci kattaki evlerinin balkonundan çalınan pantolonla aynı olduğunu gördü.

Oturduğu yerden kalkarak lise A.E.'nin yanına giden S.N., "Giydiğin pantolon benim bir hafta önce çalınan pantolonum. Benzeri olması mümkün değil. Çalmaya utanmıyor musun? Hemen pantolonumu ver" diyerek bağırarak, A.E. ile tartışmaya başladı. Bir birlerine küfür eden iki genç kız daha sonra kavga etmeye başladılar. Mahalle sakinlerinin güçlükle ayırdığı kavga sırasında koşarak evine gidip mutfaktaki ekmek bıçağını alan S.N. pantolonunu çalmakla suçladığı A.E.'yi sol bacağından yaraladı. Yaralı genç kız ambulans ile Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, gözaltına alınan S.N., Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülürken fotoğrafını çeken gazetecilere, "Pişman değilim. Pantolonumu çaldığı için bu cezayı hak etti. Artık arkadaşım değil" dedi.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı. Gözaltına alınan S.N., "Adam yaralamak" suçundan ifade vermek üzere nöbetçi cumhuriyet savcısına çıkartılacak. DHA