AYDINPOST HABER SERVİSİ-Demokrat Parti Aydın Milletvekili Adayı Seda Kanat Yenipazar ve Sultanhisar ilçelerini ve Ovaköy, Eskihisar, İsabeyli, Salavatlı köylerini ziyaret ederek "Aydın’ın Tansu Çilleri geliyor" dedirtti.
 
Kanat’ı Yenipazar’da Demokrat Parti İlçe Başkanı Mehmet Gümüş ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yenipazar’da esnaf ziyaretlerinde bulunan Kanat, “Herkesin de bildiği gibi Demokrat Parti iktidarında Türkiye’de çok güzel şeyle oldu. O zamanın Genel Başkanı Sayın Tansu Çiller hanım Türkiye’nin emeklisine, işçisine, memuruna kısacası tüm Türkiye’nin rahat bir şekilde yaşaması için çok çalıştı. Bende Aydın’ın Tansu Çiller’i olmak için sizlerin arasındayım. 12 Haziran’da bana destek olacağınızdan hiç şüphem yok. Aydın için beraber olma vaktimiz geldi ve geçiyor. Aydın’ın hali ortada Türkiye’yi zaten söylemiyorum bile, bizler 12 Haziranda iktidara gelmek ve sizlerin özlediği ve beklediği Demokrat Parti’yi tekrar hayata geçirmek istiyoruz. İşçimiz, memurumuz, emeklimiz, turizmcimiz, esnafımız herkes için bir projemiz var, 12 Haziran’da sandıkta oylar Demokrat Parti’ye” şeklinde konuştu.
 
Yenipazar ziyaretinin ardından Sultanhisar’a geçen Kanat ve beraberindekileri burada Sultanhisar Demokrat Parti İl Başkanı Hurşit Biga ve İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Ok karşıladı. Burada da durmak nedir bilmeden esnaf ziyaretlerine devam eden Demokrat Parti adayı Seda Kanat’ı tüm ziyaret boyunca Aydın İl Başkanı Engin Polat, DP'nin ittifak yaptığı Bağımsız Türkiye Partisi Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Dönmez ve Bağımsız Türkiye Partisi Sedat Çamoğlu yalnız bırakmadı.
 
dscf0848.jpg
 
dscf0855.jpg
 
dscf0870.jpg