Cafer Akgüneş evli olan Temam S. ile yasak aşk yaşıyordu. Temam S. yasak aşkının bir başka kadınla ilgilendiğini öğrenince durumu kocası ve diğer kadının sevgilisine bildirdi. Üçlü, Cafer Akgüneş'i öldürüp kanalizasyon çukuruna atmış

Yatakta basıldığı áşığını kocasıyla bir olup öldürdü. Ceset 17 ay sonra kanalizasyonda bulundu. Karı-koca ile suç ortakları olduğu iddia edilen bir arkadaşları cinayetten tutuklandı.

ANKARA"da 3 Nisan"da bir apartmana ait kanalizasyonun tıkanması üzerine yapılan kontrolde çürümüş bir ceset bulundu. Dedektifler, çürüyen cesedin ayağındaki siyah spor ayakkabılardan yola çıkarak, son iki yılın kayıp listesini tek tek kontrol ettiler. Ayakkabıların 17 ay önce kaybolan kapıcı Cafer Akgüneş"e (37) ait olduğu belirlendi. Dedektifler, bir gün içinde cinayeti işlediği iddia edilen karşı apartmanın kapıcısı Lütfi S. (32), eşi Temam S. (25) ve Zeynel Ç."yi (39) gözaltına aldı. Lütfi S., Cafer Akgüneş"i eşi Temam S. ile yatak odasında bastığını ve diğer kapıcı arkadaşı Zeynel Ç. ile beraber sopalarla başına vurduklarını, bu sırada "taciz ve tehditle ilişkiye zorlandığını ileri süren Temam S."nin de Akgüneş"in başına tavayla" vurduğunu anlattı. Lütfi S., "Kemerimle boğup öldüğüne emin oluncaya kadar sıktım. Cesedi, kanalizasyona attık" dedi. Üç şüpheli tutuklandı.

Milliyet