Şanlıurfa'da yaşayan eşinden boşanmak üzere olan 3 çocuk annesi Songül B. (26), Alanya'daki babasına sığındı. Öz babasının 3 aydır kendisine tehditle tecavüz ettiğini ileri süren kadının şikayeti üzerine gözaltına alınan 60 yaşındaki Bedirhan G., "Kızım hayat kadınıydı" dedi ama tutuklanmaktan kurtulamadı.

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa'da yaşayan ve eşinden boşanma aşamasında olan 3 çocuk annesi Songül B. (26), yaklaşık 3 ay önce çocuklarını da yanına alarak Antalya'nın Alanya İlçesi'ne bağlı Mahmutlar Beldesi'nde yaşayan ve çiftçlilik yapan babası Bedirhan G.'nin (60) evine yerleşti.

İddiaya göre Bedirhan G., evine geldikten 3 gün sonra öz kızına zorla tecavüz etti. Öz kızına sonraki günlerde de tecavüzlerini sürdüren Bedirhan G., ölüm tehditleri savurup, bu olayı kimsenin bilmemesini istedi. Yaşadıklarına daha fazla dayanamayan genç kadın, önceki gün "Pazar alışverişine gidiyorum" diye babasını kandırarak evden ayrıldı ve jandarmaya giderek yaşadıklarını anlattı.

Şikayet üzerine harekete geçen jandarma, Bedirhan G.'yi gözaltına aldı. Hakkındaki suçlamaları reddeden zanlı, bugün adliyeye sevk edildi. Kendisini görüntüleyen gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusu üzerine Bedirhan G., "Bana iftira atıyorlar. Kızım zaten hayat kadınıydı" dedi.

Zanlı, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.