Başkentte kar maskesi takarak çok sayıda kadına tecavüz ettiği iddia edilen saldırganların ifadeleri tüyler ürpertti.

"Otomobil içindeki çiftleri özellikle seçiyorduk. Sevgilisini bagaja kapatıyorduk. Zaten sevgilisinin yanında diye kimse arayıp sormuyordu."

Sadece son 6 ayda 11 kadını sevgililerinin ya da eşlerinin yanından silah zoruyla kaçıran çete üyelerinin, neden özellikle yanında erkek olan kadınları seçtikleri, çete lideri olduğu öne sürülen Berhan U.'nun ifadeleriyle ortaya çıktı.

Berhan U.'nun, "Erkekleri bağlayıp bagaja kapattıyorduk. Erkek dışarıda kalsa, polise ya da jandarmaya daha çabuk ulaşırdı. Ayrıca sevgilisinin yanında diye uzun süre kimse onları aramıyor, şüphelenmiyordu" dediği belirtildi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgusu süren Berhan U.'nun olaylar sırasında "alkollü" olduğunu, bu nedenle olayları hatırlamadığını söylediği öne de sürüldü.

'KÂBUS GÖRÜYORUM SANDIM'

Zanlının ifadesinde, şüphelilerden F.D. ve S.K. ile bir araya gelerek hangi ormanlık alana gideceklerini kararlaştırdıklarını anlattığı bildirildi. Yanlarında tabanca dışında kar maskesi ve biber gazı taşıdıklarını belirten Berhan U.'nun, direnenlerin gözüne biber gazı sıktıklarını söylediği de kaydedildi.

Sevgilisi, gözleri önünde öldürülen G.O. isimli kurbanın ise şunları anlattığı öğrenildi: "Sevgilim beni korumak için üç kişinin üzerine yürüdü. Bir süre boğuştular. Daha sonra M.E.'yi tabancayla vurdular. Beni yakalayıp otomobile bindirdiler. Kabus görüyorum zannettim. Beni eve getirdiler. Bir süre cinayeti konuştular. Daha sonra, 'Sevgilini öldürdük hâlâ direnecek misin?' deyip defalarca tecavüz ettiler."