Kepez Belediyesi ekipleri, Fevzi Çakmak Mahallesi, Süleyman Demirel  Bulvarı kenarında başkasına ait arazide odun ticareti yaptığı ve konakladığı öne  sürülen A.T.'nin iş yerini yıkmak için çalışma başlattı.

Yıkıma karşı ailesiyle birlikte direnen A.T, kamyonetini ekiplerin ve  arazi sahiplerinin üzerine sürdü. Bu sırada arazi sahibinin temizlik için tuttuğu  temizlik işçisi Fethi Kaya, kamyonetin çarpması sonucu yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, kendilerine de karşı koyan A.T. ile  eşi ve iki çocuğuna havaya ateş açarak müdahale etti.

Müdahalede bulunan polis memurunu yere düşürerek elindeki tabancayı  almaya çalışan A.T'nin eşi N.T, çocukları A.V.T. ve N.T. gözaltına alındı.

Arsa sahiplerinden avukat Ömer Avşaroğlu, gazetecilere yaptığı  açıklamada, 9 dönüm büyüklüğündeki arazinin ticari değerinin yüksek olduğunu  söyledi.

Arazinin tapusunun kendilerinde bulunmasına rağmen, bu ailenin  yıllardır buradan çıkmadığını ifade eden Avşaroğlu, "Bizden çıkmak için para  istediler. Biz de tapulu arazimizdeki kişilere para vermek istemedik. Çıkmaları  için hukuki mücadele başlattık ama ona rağmen çıkmamak için ekiplere zorluk  çıkardılar." dedi.