Aydın-Denizli karayolunda akşam saatlerinde meydana gelen kazada facia ucuz atlatıldı. Bölünmüş yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek, orta refujden karşı şeride geçen kamyonet önce otomobile, ardından yolcu taşıyan otobüse çarparak yol kenarındaki tarlaya uçtu. Büyük bir facianın atlatıldığı kazada direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü ile yanında bulunan yolcu yaralandıkları için, otomobil sürücüsü ise kaza nedeniyle şok geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.
Olay akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli istikametinden Aydın"a doğru seyir halinde olan Mehmet Uslu yönetimindeki 09 FS 172 plakalı kamyonet Serçe Köy yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refujden karşı şeride geçti. Bu sırada İzmir"den Denizli"ye gitmekte olan Ali Oğuz yönetimindeki 35 AHS 01 plakalı araca çarpan Mehmet Uslu yönetimindeki kamyonet, ardından Hüseyin Kelçeoğlu yönetimindeki 20 PK 919 plakalı İzmir-Denizli-İstanbul seferini yapmakta olan ve içerisi yolcu dolu otobüse çarpıp yol kenarındaki tarlaya uçtu.
Kazada, yoldan çıkan kamyonetin sürücüsü Mehmet Uslu ve aynı araçta bulunan kuzeni Fatih Uslu yaralanırken, olay yerine gelen ambulanslarla Aydın Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kazada kamyonetin çarptığı otomobilin sürücüsü Ali Oğuz aşırı korktuğu için fenalık geçirirken, otobüste bulunan yolcular uzun süre kazanın şokunu üzerlerinden atamadılar. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapanırken, İzmir-Deniz-İstanbul seferini yapmakta olan otobüsteki yolcular kaza sonrası olay yerine gelen bir başka otobüsle yollarına devam ettiler.
Kazada yoldan çıkıp karşı şeride geçen kamyonetin, otobüsü sağ ön köşesinden çarptıktan sıyırıp geçmesi büyük bir facianın önüne geçerken, kazada daha fazla yaralının olmaması teselli kaynağı oldu.
Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.