Evin büyük bir bölümünün zarar gördüğü kazada, evde kimsenin olmaması faciayı önledi. Kendisi yol kenarında beklerken olaya tanık olan ev sahibi Ahmet Karaçiçek, “O an şaşkınlığımdan dondum kaldım. Kış ortasında sokakta kaldık ama tek tesellimiz kimsenin zarar görmemesi oldu” dedi.

Kaza, saat 09.30 sıralarında 6'ncı sokak üzerinde meydana geldi. Hafriyat işleri yapan Miraç Cerah, 35 KTJ 46 plakalı kamyonun muayene işlemlerini yapmak için giderken, kavşağa yaklaştığı sırada fark ettiği belediye otobüsüne çarpmamak için frene basınca, aracın direksiyon kontrolünü yitirdi

DUVARI YIKTI, EVE GİRDİ

Kontrolden çıkan tonlarca ağırlıktaki kamyon, yoldan çıkıp Ercan Karaçiçek'in evinin duvarına çarptıktan sonra duvarı yıkarak içeriye girdi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kaza sırasında mucise eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Kazanın ardından odadaki yatağın kenarına kadar gelen kamyonun sürücüsü Miraç Cerah ise araçtan inerek kaçtı.
Kaza sırasında evin dışarısında kaldırımda olan Ahmet Karaçiçek, şoka girdi. Gözlerinin önünden yoldan çıkan kamyonun, evlerine girmesine saniye saniye tanıklık eden Karaçiçek, “O an şaşkınlığımdan dondum kaldım. Kış ortasında sokakta kaldık ama tek tesellim kimsenin zarar görmemesi oldu” dedi.

KISA SÜRE ÖNCE ONARIM YAPMIŞLAR

Ev sahibi Ercan Karaçiçek'in yakınları ise, kısa süre önce eve büyük masraflarla onarım yaptırıldığını, emeklerinin boşa gittiğini, zararlarının karşılanmasını istedi. Bu arada, kazanın ardından ev sahipleriyle kamyonun bağlı bulunduğu hafriyat şirketi yetkilileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı.


Kamyon sürücüsü Miraç Cerah, kamyonun evden çıkartılmasının ardından polise teslim oldu. Cerah, korktuğu için kaçtığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

AKTİF HABER