Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Türkiye Kamu-Sen) Aydın İl Temsilcisi Rıdvan Naci Devli, İstanbul Güngören"de meydana gelen hain saldırı ile bir kere daha Türkiye"nin üzüntüye boğulduğunu ifade etti. Menfur saldırıda 17 kişinin hayatını kaybettiğini ve 150 vatandaşın da yaralandığını hatırlatan Devli, “Hayatını kaybedenlere Allah"tan rahmet, yakınlarına sabır dilerken, yaralılara acil şifa diliyoruz” dedi.
Türkiye"de gün geçmeden şehit haberlerinin gelmeye devam ettiğine işaret eden Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Rıdvan Naci Devli, ülkemizin her gün şehit olan askerlerin acılarıyla yaşarken, terör olaylarının şehir merkezlerine inmeye başladığını söyledi. Terör örgütünün hain pususunu caddeler ve sokaklara kurar hale geldiğinin altını çizen Devli, “Aziz milletimizin kendi öz yurdunda hayat hakkı gasp edilmek istenmektedir. Anne babalar sokağa gönderdikleri çocuklarının hayatından endişe eder hale gelmiştir. Türkiye Kamu-Sen olarak siyasi iradeden, teröre karşı daha kararlı bir tutum bekliyoruz. Terör örgütlerini cesaretlendirecek, teröristi şımartacak hiçbir tavrın yanında olunmamalıdır. Aziz Milletimiz, şundan emin olmalıdır ki: içte ve dışta ihanet şebekelerinin, ülkemizi bölme parçalama ve ümitsiz bırakma gayretleri asla başarılı olamayacaktır. Büyük acılar yaşamış, büyük musibetlerin üstesinden gelmiş aziz milletimizin Anadolu coğrafyasında hür, bağımsız, birlik ve beraberlik içerisinde, ebediyen yaşamasına kimse engel olamayacaktır” diye konuştu:
Devli; Türkiye Kamu-Sen olarak terörle mücadelede güvenlik güçlerinin ve milletin gözbebeği Türk Silahlı Kuvvetlerinin her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.