SHOW TV'de yayınlanan "Yetenek sizsiniz Türkiye" programında reklamcı Ali Taran ile birlikte jüri üyeliği yapan Hülya Avşar, Erzurum çekimleri sırasında kameramanlık yaptı. Kulaklıkları takan Avşar, sahneye çıkarak izleyicileri selamlayan programın yapımcısı Acun Ilıcalı"yı görüntüledi.

Atatürk Üniversitesi Kültür Merkezi'nde çekimleri yapılan "Yetenek Sizsiniz Türkiye" programına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Salı ve Çarbamba günleri saat 14.00 ile 19.00"da olmak üzere 4 ayrı çekimi yaklaşık 5 bin öğrenci izledi. Davetiye bulamayan bazı uyanık öğrenciler ise arkadaşlarından aldıkları davetiyeleri renkli fotokopiyle çoğaltıp sete girmek isteyince özel güvenlik görevlilerine yakalandı. Öğrenciler Hülya Avşar, Acun Ilıcalı ve Ali Taran"ı görebilmek için saatlerce kuyrukta bekledi. Kültür Merkez"nin bin kişilik salonu her çekimde tıka basa doldu.

Çekimlerin ilk günü olan salı akşamı Ali Taran'la birlikte sahneye çıkan Hülya Avşar, jüri koltuğuna oturmayıp kamera arkasına geçti. Kulaklıkları takıp kamera arkasında oturan Hülya Avşar, sahneye çıkarak halkı selamlayan Acun Ilıcalı"yı görüntüledi. Hülya Avşar"ı kamera arkasında gören Acun Ilıcalı, “Hülya kamera sana çok yakışmış” dedi. Hülya Avşar çekim işini tamamladıktan sonra jürideki yerini aldı.


KAYA DİYE, ALİ TARAN'A MESAJ ATMIŞ
Yarışmacılardan birinin yaptığı isim yanlışlığını anlatması üzerine, Hülya Avşar da Ali Taran"la yaşadığı bir anısını şöyle anlattı: “Benim çok acil bir işim vardı. Kızım Zehra"nın da spora gitmesi gerek. Tek şoförümüz olduğu için ne yapacağımızı düşünmeye başladık. Sonra da Kaya"ya "Zehra"yı spora götürür müsün" diye mesaj çektim. İki dakika sonra mesajın cevabı geldi "Tabi ne demek." Bir süre sonra Ali Taran eve geldi. İşte o zaman anladım ki "Kaya" diye "Ali"ye mesaj atmışım. O da sağ olsun. Hemen geldi ve Zehra"yı spora götürdü.” Hülya Avşar'ın bu anısı salondakileri kahkayaha boğdu.