29 Mart yerel seçimlerinin ardından ikinci kez Didim Belediye Başkanlığına seçilen Mümin Kamacı ve CHP"li İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Feride Haksakal"dan mazbatasını aldı. Didim Adliyesindeki mazbata töreninde Başkan Kamacı mazbatasını İlçe Seçim Kurlu Başkanı Hâkim Feride Haksakal"ın elinde alırken İlçe Seçim Kurulu Başkanı Haksakal Başkan Kamacıya ve İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Mazbata töreninin ardından Başkan Kamacı ile belediye ve il genel meclisi üyeleri, Didim Kaymakamı Ali Katırcı"yı makamında ziyaret etti. Başkan Kamacı ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Ali Katırcı, Başkan Kamacı ve ekibine yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Başkan Kamacı; yeni dönemde de İlçe Kaymakamı Ali Katırcı ile birlikte Didim"de iyi çalışmalara imza atacaklarını belirterek, “Sayın Kaymakamımız yaptığımız her türlü çalışmada bizlere destek veriyor. Yeni dönemde de destekleriyle İlçemizde güzel çalışmalar imza atacağız” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda Kaymakam Katırcı, Başkan Kamacı ve İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.