Başkan Kamacı herkesin tarafsız olması gerektiğini vurgularken “CHP"yi eleştirenler 5 Ay önceki seçimlerde en iyi cevabı aldılar” dedi.
Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı haftalık basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Kamacı konuşmasına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay"ın Didim"e gelişiyle ilgili başlayan süreci değerlendirirken “Burada yapılacak işlerde ve oluşumlarda bir arada olmalı ve ortak noktada olmalıyız. Burada Turizm bakanı gelişiyle ilgili program yapıldı. Programı sunumunu yapacak kişinin elindeki kağıtta Belediye Başkanının adının olmadığını öğrendik. Adının olmamasına rağmen bizim il genel meclis üyelerimiz sunucuyu bu konuda uyarmış ve ismimizin okunmasını istemiş. Biz bunu dahil dile getirmiyoruz. Aradan bir kaç gün geçtikten sonra Salı günü Başbakanın gelişiyle ilgili bir toplantı yapıldı. Bu toplantıya kimlerin katıldığı ortada. Bu toplantının içeriğinin Başbakanın gelişiyle ilgili olduğu ve Bakanın ziyaretiyle ilgili değerlendirme toplantısı olduğunu öğrendik. Toplantıda Kent Konseyi Başkanı Osman Bey de Belediye Başkanı da yok.Biz burada iyi niyet aramıyoruz. Bu işin içinde siyaset aranıyor. Burada10 tane belediye başkanı yok. Bir tane var. Bu işler tamamen siyaset” dedi.
Kamacı ayrıca, D Marina"nın Didim"e kazandırılmasında Didim Belediyesi"nin büyük emeği geçtiğini kaydederek, “Şahsıma değil ama Didim Halkı adına Didim Belediyesi"ne elbette bir teşekkür bekliyorduk. Ancak bunu çok gördüler” sözleri ile iktidara sitem etti.