Başkanlık makamında gerçekleşen toplantıda Başkan Kamacı, 2012 yılı çalışmalarına değindi. Kamacı, 2012 yılında sati kaplama ve parke taşı döşeme çalışmalarının süreceğini belirterek, “Parke taşı döşemesinin maliyeti 27 TL, sati kaplama ise 16 TL’ye geliyor. Fakat parke taşı döşemesi işi sağlam olması sökülüp yeniden konulabilir olması nedeniyle şehir merkezinde parke taşı döşeyeceğiz. Sati kaplamayı ise şehir merkezinden uzakta olan yaşayan sayısının az olduğu ve yıpranmaların az olduğu yerlere yapacağız. Çünkü sati kaplamanın ömrü 3-4 yıl yağmur ve çamurdan çabuk bozuluyor. Bu nedenle parke taşı döşemeyi tercih ediyoruz” dedi.

2012 yılında Cumhuriyet Mahallesinde çalışmalara ağırlık verileceğini belirten Kamacı “AYDEM’in bu bölgede çalışması tamamlanmasından sonra bu mahalleye biraz daha ağırlık vereceğiz. Bunun dışında Efeler Mahallesinde birkaç nokta kaldı. Buraları da tamamladıktan sonra şehir merkezine ineceğiz ve her yere parke taşı döşeyeceğiz.”dedi. Çamlık Mahallesinde Yağmur suyu çalışmasının sürdüğünü kaydeden Kamacı “Ege Caddesinde çalışmalar sürüyor. Yağmur suyu için 150-200 metrelik bir kısım kaldı. Bu çalışmada 15-20 gün içerisinde tamamlanacak.”dedi.
“FUARLARA KATILIM”
2012 yılı tanıtım çalışmaları için fuarlara katılım yapılacağını belirten Başkan Kamacı “Turizm altyapı birliğimiz bu fuarlara katılıyor. Biz de Didim’i ve ilçemizdeki turizm tesislerini tanıtmak için fuarlara katılım yapacağız. Burada sorumluluk alan DİTAB en iyi şekilde ilçemizi tanıtmaya gayret ediyor. Bizde belediye olarak bu çalışmalara destek veriyoruz; vermeye de devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.