Kamacı, Didim Atatürk Stadı'nda belediye tarafından yapılan yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek, takımın hazırlıkları hakkında yetkililerden bilgi aldı. 
     Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Kamacı, Didim'de spora yoğun bir ilgi olduğunu ve Belediyespor bünyesinde futbol, voleybol, basketbol, tekvando ve sualtı sporları branşlarında yaklaşık 500 sporcunun bulunduğunu kaydetti. 
     Kamacı, bu branşlar içerisinde futbolun öne çıktığını ve ilçeyi futbol alanında bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de temsil edeceklerini ifade ederek, şunları söyledi: 
     ''Bölgenin çeşitli şehirlerinden takımlar ilçemize gelecek. Bu ligde de başarılı olmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla Didim Atatürk Stadı'nı modernleştirerek Bölgesel Amatör Ligi standartlarına getireceğiz. Statta bay ve bayan hakem odası ile sağlık ve doping odası oluşturup, güvenlikli ve korumalı bir misafir tribünü de oluşturulacak. Soyunma odalarının da bakımını yapıp, eksik oturaklar, duş başlıkları ve askılıkları tamamlayacağız. Tribünün ortasında ise VIP ve basın için bölüm oluşturduk. Didim, her şeyde olduğu gibi spor dalında da en üst düzeyde yerini alacaktır.'' 
     
     -SEZON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR- 
     
     Bu arada Didim Belediyespor Antrenörü Ayhan Yıldız da yaptığı açıklamada, sezon hazırlıkları kapsamında kendi tesislerinde yaptıkları çalışmaların ardından 10 gün Ödemiş'te kamp yaptıklarını belirterek, ''Bu süre zarfında kendi çalışma programımızı uyguladık. Bu kapsamda Ödemiş Belediye, Ayvalık Belediye ve Salihli Belediyespor takımları ile hazırlık maçları yaptık. 10 günlük Ödemiş kampını tamamladık. Çalışmalarımıza Didim'de devam edeceğiz. Burada da 3 hazırlık maçı yapıp sezona hazır girmenin çabaları içerisindeyiz'' diye konuştu.