Kısmetsizmişim. Ben bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum. Artık tek düşüncem Galatasaray'ın başarısı için mücadele etmek” dedi.

Servet, takımda kaptanlık görevine getirilen Arda için biraz sakin olması gerektiğini belirterek, “Biz de onun yanındayız” dedi. ABDULLAH EĞİLMEZ
G.Saraylı futbolcu Servet Çetin, Marsilya'ya transferinin olmamasını kısmetsizliğe bağladı. Milli futbolcu, “Transferim bitti derken bir sürü aksilikler yaşandı. Eşyalarımı bile toplamıştım ama olmadı. Kısmetsiz mişim ama ben bunda da bir hayır olduğunu düşünüyorum. Artık G.Saray için mücadele edeceğim' dedi. Tobol maçıyla da ilgili olarak Servet, “Tabii küçümsememek lazım ama Tobol da, diğer turda da karşılaşacağımız rakipler de bizim kalitemizin çok çok altındalar” diye konuştu.

BİRAZ DAHA SAKİN OLMALI

Arda'nın kaptanlığa getirilmesine de değinen Servet Çetin, “Arda çok iyi bir kardeşimiz. Çalışkan ve ne istediğini bilen bir kişiliğe sahip. Genç olmasına rağmen, yapısından kaynaklanan bir duruşu var. Haksızlığa fazla gelemiyor ve bazen tepkileri sert olabiliyor. Sadece biraz daha sakin olursa, ben çok iyi bir kaptan olacağını düşünüyorum. Ben ve diğer tecrübeli arkadaşlar, Arda'nın her zaman yardımcısı olacağız. Arda, bu zorluğun altından başarıyla kalkacaktır” şeklinde konuştu.