Galatasaray ile Feldkamp'ın yolları bir kez daha kesişti. Radyospor'da 'Çağdaş Yorum' programına katılan yorumcu Ayhan Akbin, geçen sezon ligin bitmesine 6 hafta kala başkan Adnan Polat'a kızarak istifa eden Kalli'nin, sarı-kırmızılı takım ile sözleşme imzaladığını açıkladı. Akbin, Polat ile Bodrum'da bir araya gelen Kalli'nin sportif direktörlük görevini kabul ettiğini ve bugün İstanbul'da olacağını söyledi.

Her gün gelemem

Skibbe'nin üstünde görev yapacak olan Kalli'nin teknik danışmanlık ve alt yapının geliştirilmesiyle ilgili çalışmalar da yapacağı belirtildi. Öte yandan geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle adından sıkça söz ettiren Kalli'nin, "Her gün işe gidip gelemem. Sağlığım ve ailemi de düşünmek zorundayım" dediği ve başkan Polat'ın bunu anlayışla karşıladığı bildirildi.

Araları açılmıştı

Böylece Kalli, gecikmeli de olsa direktörlük görevine gelmiş oldu. Alman hoca, geçen sezon ayrılmadan önce danışman olacağını, hatta teknik direktörü bile kendisinin seçeceğini söylemişti. Ancak Polat'ın, kendisinden habersiz futbolcularla toplantı yaptığını duyan Feldkamp, takımın şampiyonluğa koşmasına rağmen hiç düşünmeden istifasını vermişti. (fotomaç)