Galatasaray Ocak ayında renklerine bağlayacağı 4 oyuncudan ilkinin işini bitirmek üzere. Hagi'nin "Transferde önceliği kaleye ve forvete veriyorum" sözünü dikkate alan sarı-kırmızılı kurmaylar, aradığı eldiveni İspanya'da buldu.

Cimbom, maddi krizdeki Sevilla'nın kalesini koruyan Andres Palop'un kapısını çaldı ve cazip bir teklifle İspanyol eldiveni ikna etti. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Palop'un devre arasında 'Aslan' olması an meselesi. İspanyol El Mundo Deportivo gazetesi de Andres Palop-Galatasaray arasındaki transfer görüşmelerinde sona gelindiğini doğruladı. La Liga'da kötü günler geçiren Sevilla'dan ayrılmak isteyen Palop'a kulübünün zorluk çıkarmaması bekleniyor. 37 yaşındaki deneyimli file bekçisi, Sevilla'nın 2006 ve 2007 yıllarında üst üste iki defa UEFA Kupası'nı kazanmasında başrolü oynamıştı.

SEZGİN: 'BOLAT GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

' Bu arada sarı-kırmızılılarda Palop'un alternatifi olarak adı geçen Sinan Bolat için, Adnan Sezgin, SABAH'a yaptığı açıklamada "Sinan Bolt ismi hiç gündemimize gelmedi" açıklamasını yaptı. Bu sezon sürekli sakatlıklarla boğuşan Sinan Bolat ise, "Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakıyorum. Ama şu an transferi konuşmak için iyi bir zaman değil. Tedavime odaklanacağım" açıklamasını yaptı.

GALİP ÖZTÜRK/Sabah