17. Kaledavaz festivaline Kaledavaz Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Denizli Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi ile çok sayıda davetli katıldı.
Nazilli Belediyesi Mehteran takımı Kalelire unutulmaz bir konser verdikten sonra, Kale Belediyesi Halk oyunları zeybek ekibi de Kalelileri coşturdu. Protokol konuşmalarının ardından biber yarışması yapıldı. Ellibeş üreticinin katıldığı biber yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.


KALE ER MEYDANINDA KIRAN KIRANA GÜREŞ TUTULDU
Kale antik Tabea Çayır Meydanı’nda düzenlenen yağlı güreşlere, Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Kale Kaymakamı Serap Özmen, Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefennili, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Denizli İl Müdürü Yusuf Gülsever, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve vatandaşlar katıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık daha güreşler başlamadan sponsoru olduğu pehlivan Ali Koç’un baş pehlivan olması halinde kendisini ayrıca ödüllendireceğini söyledi. Güreşler sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın pehlivanı Ali Koç başpehlivan oldu. Sözünde duran Haluk Alıcık başpehlivan Ali Koç’un hediyesini verdi. 17.Geleneksel Kaledavaz Festivali Ege’nin Kırkpınarı olmayı da başardı.