Kale Seramik Kuşadası Mağazası"nın açılışına Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, AK PARTİ Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altıngün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ile çeşitli partilerin il ve ilçe başkanları, çeşitli meslek kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Yılmazlar Şirketi"nin sahibi Osman Yılmaz"ın açılış konuşmasının ardından, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungun, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kültür ve Turizm eski bakanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç birer konuşma yaparak, hayırlı olması dileğinde bulundu. Açılış töreninde konuşan Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay ise Kuşadası"nda son derece modern bir Kale Seramik mağazasına kavuştuklarını belirterek, Yılmazlar Şirketi ile birlikte Kuşadası bölgesinde önemli başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyledi.
Konuşmaların ardından Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Atilla Koç, AK PARTİ Aydın Milletvekilleri Ahmet Ertürk ve Mehmet Erdem, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altıngün, ve Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay birlikte Kale Seramik Kuşadası Mağazası"nın açılış kurdelasını kesti.
Bu arada, törenle açılan Kale Seramik Kuşadası Mağazası"nın ikinci katında ise bir de sanat galerisi hizmet verecek. Mağazanın açılışıyla birlikte hizmete giren sanat galerisinde 4 bağımsız gazetecinin Irak"ta savaş sırasında çektiği fotoğlardan oluşan Unembedded isimli fotoğraf sergisi de açıldı.