Edirne'de bir kafede unutulan çanta bomba paniğine neden oldu. Bomba imha ekiplerinin fünye ile patlattığı çantadan kıyafetler çıkarken, meraklı vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çeken bir polis memuru, "Ne kadar meraklısınız. ya bir de medeni diyorsunuz. Avrupa'nın en batılı kentinde ikamet ediyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. 
 
Edirne'de yaya trafiğine kapalı olan Saraçlar Caddesi'ndeki bir kafede unutulan çantayı görenler, içinde bomba olabileceği şüphesiyle polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, kafe çevresindeki işyerlerini boşlatarak caddeyi trafiğe kapattı. Bomba imha ekipleri tarafından fünye ile patlatılan çantadan kıyafet ve su çıktı. Çantanın patlatıldığı sırada vatandaşlardan biri, "Okul çantası çıkmıştır muhakkak. Ben öyle tahmin ediyorum" diye yorum yaptı. 
 
POLİS MEMURU İSYAN ETTİ 
 
Caddede şüpheli paket olduğunu duyan vatandaşlar olay yerine akın etti. Meraklı vatandaşları uzaklaştırmakta güçlük çeken bir polis memuru, "Ne kadar meraklısınız. ya bir de medeni diyorsunuz. Avrupa'nın batılı kentinde ikamet ediyorsunuz. İyiliğiniz için sizi uzaklaştırıyoruz" diyerek tepki gösterdi. 
 
Bomba imha ekiplerinin çalışmasının ardından çantanın çevresine toplanan vatandaşlar, çantayı ve içindekileri inceledi. Karakola götürülen çantanın sahibine ulaşmaya çalışan polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.