Kullandığı kornerlerde başarılı olur. Adam markajında mücadeleyi ön plana çıkartır. Bunların hiçbirini göremedim. Üzüldüm" dedi. Tello ise Şili Milli Takımı"ndan yorgun döndüğünü söyledi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Trabzonspor maçının devre arasında uyarılarda bulunduğu futbolcularını, 90 dakikadaki beraberliğin ardından önce azarladı, sonra da teşekkür etti. Denizli, BJK İnönü Stadı"nda maçın ilk yarısının ardından soyunma odasında ilginç bir konuşma yaptı.

Tecrübeli teknik adam, "İlk yarıda süper top oynadınız. Fakat Trabzonspor"un bir tek kontratağında gol yedik. Sizlere inancım tam. Fakat Trabzonspor"u BJK İnönü Stadı"ndan çıkarmamanız gerek. Çıkın ikinci yarıda yüreğinizi ortaya koyarak oynayın. Mağlubiyeti haketmediğinizi ispatlayın" dedi.

Karşılaşmanın sonunda ise Denizli, futbolcularını sahada istediklerini tam anlamıyla gerçekleştiremedikleri için azarlarken, kazanma arzuları nedeniyle överek şunları şöyle:

Rakibi ezmeliyiz

"Beşiktaş bu sezon mutlaka Süper Lig"de ve Fortis Türkiye Kupası"nda şampiyonluğa ulaşmalı. Özellikle BJK İnönü Stadı"nda taraftarlarımızın da destekleri ile her maçımızda rakibi ezmeliyiz. Trabzonspor teknik ve fizik olarak bizden üstün değil fakat bir türlü antrenmanlarda uyguladığımız sistemi gerçekleştiremedik. Bunun nedeninini bulmamız gerek. Fakat 90 dakika boyunca hırsınız ve tekniğinizle iyi bir oyun çıkarttınız, sizi tebrik ederim."

Denizli siyah beyazlı kadroda liderlik görevi verdiği Tello"yu ise sert bir dille eleştirerek "Beşiktaş"ta geçen sezondan bugüne büyük maçlarda önemli başarılara imza atan oyuncusun. Fakat istenilen teknik ve fizik üstünlüğünü sahaya yansıtamadın. Benim kafamdaki Tello takımı kontratağa sürükler. Kullandığı kornerlerde başarılı olur. Adam markajında mücadeleyi ön plana çıkartır. Bunların hiç birini göremedim. Üzüldüm" dedi.

Yorgun döndüm

Tello ise Denizli"ye sözlerinde haklı olduğunu ifade ederek şu yanıtı verdi: "Trabzonspor maçına kendimi hazırlamıştım. Başarılı olacağıma da inanıyordum. Ama Şili Milli Takımı"nın Güney Afrika takımı ile yaptığı maça çağrıldım. Uzun süren uçak yolculuğu ile ardından gelir gelmez antrenmana çıkmam performansımın düşmesine neden oldu. Beşiktaş takımına faydalı olmak için tüm gücümü kullandım. Bundan sonraki maçlarda daha ateşli ve verimli olacağıma söz veririm."