ANTALYA'da, ayrıldığı sevgilisi barışma teklifini kabul etmeyince tabancayla başına ateş eden üniversite öğrencisi 19 yaşındaki Uğur Ateş, okul arkadaşını arayarak, “Kafama sıktım ambulansı ara” dedi. Ambulansla hastaneye götürülen gencin, sağlık durumu ağır.

Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu 1'inci sınıf öğrencisi Uğur Ateş, kız arkadaşı Aslı H.'den 6 ay önce ayrıldı. Barışmak için bugün sabah saatlerinde kızın yanına giden Ateş, olumsuz cevabın ardından Konyaaltı semti Pınarbaşı Mahallesi'ndeki evine döndü. Asal Apartmanı'nın 4'üncü katındaki dairede saat 16.00 sıralarında ruhsatsız bir tabanca ile başına bir el ateş eden Ateş, ağır yaralandı. Can çekişirken cep telefonundan okul arkadaşı H.K.'yı arayan Uğur Ateş, “Kafama sıktım ambulansı ara” diyebildi. Arkadaşının çağırdı ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülen Ateş, yoğun bakım servisine alındı.

Aşk yüzünden intihara kalkışan gencin telefonla yardım istediği arkadaşı H.K., “Bir yandan ambulansa haber verirken bir yandan da Uğur'un evine doğru koştum. 6 ay önce Aslı'dan ayrılmıştı. Bugün yanına giderek barışmak istediğini söyledi, kız da kabul etmeyince bunalıma girdi” dedi.