İçinde malzemelerin bulunduğu çantanın polikliniği başhekiminin odasından 4 bin TL çalan hırsızlar tarafından bırakıldığı iddia edildi.


Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Muhabirleri Derneği, Genç Kalemler Gazetesi'nin de bulunduğu Bahçelievler'de bir binadaki Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği'ne sabah saatlerinde işe gelen çalışanları kapının kırıldığını fark ettiler. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.



Yapılan araştırmalarda başhekimin odasına giren hırsızlar şifreli çantadan 4 bin TL para çaldıkları öğrenildi. Bu arada şifrelerin kırılmadan çantanın açılması kafa karıştırdı.Ekipler burada yaptığı incelemelerde hırsızlar tarafından bırakıldığı iddia edilen bir çanta içerisinde bir kalem tabanca, bu tabancaya ait 9 adet mermi ve bir el bombası buldu. Bunun üzerine olay yerine Terörle Mücadele Şube Ekipleri çağrıldı.



Polis ekipleri incelemelerini derinleştirerek sürdürürken, poliklinikte çalışanların ifadesine başvurulacağı, hepsinin tek tek parmak izinin alınacağı öğrenildi. Polisin incelemesi nedeniyle polikliniğin bugün 13.30'a kadar hizmet vermeyeceği bildirildi. Bu arada polis ekipleri binada detaylı inceleme yapmak için çalışanları dışarıya kısa süreli çıkardıktan sonra tekrar içeriye aldı.