Sevgilisi Hüsnü Şenlendirici"nin kimlerle konuştuğunu merak ettiği için Deniz Seki"yi Akyüz"le tanıştıran Akalın, “Tamamen kadınsı duygularla hareket ettim” dedi. Akalın, eski sevgilisi Oğuz Kayhan"ın Selin İmer"le mesajlaştığını da Akyüz sayesinde öğrendiğini söyledi.

"İçiciyim" dedi serbest kaldı

Kokain operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, mahkemede "Suçum sadece uyuşturucu kullanmak" dedi ve serbest bırakıldı.

OPERASYONDAN ŞOK GÖRÜNTÜLER

İSTANBUL"da geçtiğimiz cuma günü düzenlenen kokain operasyonunda 16 kişiyle gözaltına alınan sanatçı Deniz Seki tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından dün sabah Beşiktaş"taki İstanbul Adliyesi"ne gönderilen Deniz Seki ile 17 kişinin savcılıkta ifadelerine başvuruldu. Savcılık Deniz Seki ile 15 kişiyi tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk ederken, Mecit Çam ise serbest bırakıldı. Deniz Seki mahkemedeki ifadesinde şunları söyledi: "Hiçbir örgüte üye değilim. Kimse için uyuşturucu madde temin etmedim. Son dönemde yaşadığım sıkıntıların etkisiyle uyuşturucu kullandım. Şimdi pişmanım. Bir sanatçı olarak bu durumda olmaktan büyük üzüntü duyuyorum. Suçum uyuşturucu kullanmaktan ibarettir. Bir daha uyuşturucu kullanmayacağım."

Mahkeme, şüphelilerden 9"u hakkında tutuklama kararı verdi. Deniz Seki ve 6 kişi serbest bırakıldı. Daha sonra açıklama yapacağını söyleyen Seki, bir akrabasının evine gitti.


Yeşim Salkım"dan Seki"ye destek

14 Şubat için Kıbrıs Jasminecort Hotel"le anlaşması olan Deniz Seki"nin yerine Yeşim Salkım sahneye çıktı. Bazı müşterilerin Deniz Seki"ye laf atması üzerine Yeşim Salkım, "O da bir annenin evladı. Ona kötü günlerinde destek olmalıyız" diyerek Seki"ye bir şarkı yolladı. Yeşim Salkım"ın bu davranışı salonda alkışlarla destek gördü.


Hürriyet