Eski Mısır’ dan bu yana uzun kirpikler kadınlığın ve güzelliğin bir işareti sayılmıştır Ne yazık ki doğa hepimize sık ve uzun kirpikler armağan etmemiş, bu yüzden kadınlar eski zamanlarından beri kirpiklerini uzun ve gür göstermeye çalışmışlardır. Bu çaba içerisinde antik mısır zamanında kullanılan kurum ve yağ karışımları, yerini bugünün modern maskaralarına bırakmıştır. Bu modern maskaralar, içerdikleri fiberler veya macunumsu maddeler ile kirpikleri olduğundan uzun ve dolgun gösterebilmektedirler. Maalesef gün sonunda makyaj silindiğinde, rimellerin yarattığı bu geçici illüzyon son bulmakta ve yerini eski kısalıklarında, zayıf ve seyrek kirpiklere bırakmaktadır.
 
Işte yeni nesil bir ürün olan ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kadınların bu çabasına kalıcı bir çözüm sunuyor. ÉEOSE  Laboratuvarları’nın kirpiklerin yapısında bulunan peptit molekülleri ve kirpik üretiminden sorumlu genler üzerinde yaptığı ArGe çalışmaları sonucunda geliştirdiği ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum; cilde ve kirpiklere zarar vermeden, kirpikleri doğal olarak uzatmayı ve gürleştirmeyi başarmıştır. Hem de kişinin kendi gerçek kirpiklerini vesadece 2-3 gün için değil, kalıcı olarak!
 
ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum kirpikler üzerindeki uzama ve gürleştirme etkisini  içerisindeki aktif PEPTIDE COMPLEX sayesinde göstermektedir. PEPTIDE COMPLEX’ in etkinliği ve güvenilirliği, Amerika merkezli AMA Laboratuvarları’nda, Alman Merkezli Symrise, TPI (Therapeutic Peptide Institute) ve dermatologlar gözetiminde yapılan 3 ayrı klinik çalışmalayla kanıtlanmıştır.
 
 
ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, kısa olan kirpikleri uzatıp, zayıf ve cılız kirpikleri kalınlaştırmakla kalmayıp aynı zamanda yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını artırıyor ve böylece kirpikleri gürleştiriyor.
 
Yapılan klinik çalışmalarda; ÉEOSE Serum’un kullanımından sadece 2 hafta sonra kirpik uzunluk ve yoğunluğunu ortalama %25 artırdığı, 6. haftanın sonunda ise kimi kullanıcılarda bu oranın %72’ lere vardığı kanıtlanmıştır. Bu oranlar ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum'un kirpikler üzerindeki uzatıcı, dolgunlaştırıcı ve gürleştirici/çıkarıcı özelliklerinin kümülatif etkileridir.
 
Takma Kirpik, Kirpik Ekleme ya da Kirpik Ekimi yerine Kalıcı ve Zahmetsiz Bir Yöntem..
 
Kirpikleri olduğundan uzun gösteren bir başka yöntem ise takma kirpiklerdir. İngiliz Güzellik Terapi ve Kozmetoloji Birliği Başkanı Angella Bartlet, gittikçe artan sayıda kişinin takma kirpik kullandığını belirtiyor. Öyle ki gördükleri ünlüler gibi kirpiklere sahip olmak isteyen kimi kadınlar aynı anda 3 çift takma kirpik bile kullanabiliyor  Ancak takma kirpik ya da kirpik ekleme gibi yöntemlerle yine sadece geçici olarak uzunluk ve dolgunluk sağlanırken, uygulanmaları ya da çıkartılmaları sırasında kullanılan mekanik kuvvet ve yapıştırıcılar nedeniyle kirpik kayıplarına neden olabiliyor.
 
Uzmanlar, özellikle de yapay kirpikleri sabitlemek üzere kullanılan yapıştırıcılar yüzünden, kirpikler çıkarılırken yaşanan bu dökülmelerin, tekrarlanan uygulamalarda kalıcı kirpik dökülmesine ve bölgesel kirpik kelliğine yol açabileceği konusunda uyarıyorlar. Bu gibi durumlarda her ne kadar uç bir yöntem olarak görülse de kirpik ekimi (kirpik transplantasyonu) eskiden tek çare gibi görünüyordu. Zahmetli ve göreceli olarak sıkıntılı ve pahallı bir işlem olan kirpik ekimi, uzman kişiler tarafından yapılmadığı zaman hiç istenmeyen sonuçlara yol açabiliyor. Medikal kozmetik alanında bu 10 yılın buluşu olarak nitelendirilebilecek olan EEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, bu yöntemlerin hiç birine ihtiyaç duymadan, kullanımından sadece 2 hafta sonra kirpik boyu ve yoğunluğunda gözle görülür bir etki  göstermeye başlıyor. 1 kür yani 6 haftanın sonunda kirpik uzunluk ve yoğunluğunda istenen seviyelere ulaşılıyor.
 
 
EEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, sadece kirpiklerin genel sağlık iyileştiren, rimel ya da eyeliner ambalajlarındaki kirpik bakım ürünlerinden ya da badem yağı gibi geleneksel ürünlerden çok farklı bir ürün ve üstelik kullanımı çok kolay. Tek kullanımlık uygulama çubukları ile günde sadece bir kez kullanılan ÉEOSE Serum, kirpik köklerine etki ederek 3’lü etkisini gösteriyor: Kısa kirpikleri uzatma, zayıf ve cılız kirpikleri güçlendirip kalınlaştırarak dolgunlaştırma, ve yeni kirpik üretimini destekleyerek kirpik sayısını arttırıp kirpikleri güçlendirme.
 
ÉEOSE Serum Kaşlar İçin de Kullanılıyor
 
Kaşlar bir insanı çok çekici, çok çocuksu, çok ciddi ya da çok muzip yapabilir. Bu yüzden kaş şekli estetik görünüm için çok önemli. Ancak kaşlar bazen doğuştan zayıf olabiliyor, bazen de yanlış alındığında küsebiliyor.
 
Kaşlar seyrekse geçici bir yöntemde olsa bir kaş kalemiyle dolgunlaştırabilirsiniz ama eğer kaşlarınız az, açık renkli ve kısaysa onları boyamak biraz maharet istiyor, ayrıca boyalı kaşlar kimi zaman çok yapay durabiliyor. Kalıcı kaş makyajı tercih edilebilir bir başka yöntem ancak bu işin uzmanına yaptırılmalı ve geri dönüşünün çok kolay olmadığı göz önüne alınmalıdır. Çünkü elinize bir makyaj temizleyici alarak kalıcı kaş makjajından kurtulamazsınız ve her halükarda kişinin kendi doğal kaşlarının yerini tutmaz.
 
Kirpik ekimine benzer bir şekilde kaş ekimi alternative bir yöntem olabilir ancak işinin ehli biri tarafından yapılmadığında kaşların farklı yönlere uzaması gibi istenmeyen durumlar yüzünden çekilen sıkıntı boşa gidebilir.
 
Bütün bu yöntemlerin ötesinde kalıcı ve kişinin kendi kaşlarını uzatmak ve yoğunluğunu arttırmak için de kullanılabilen ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, özellikle de kaşlara şekil vermek için yapılan yanlış uygulamalardan sonra yaşanan kaş kayıplarını (kaş küsmesi) ya da kaşlardaki şekil bozukluklarını düzeltmek için kullanımı idealdir.
 
ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum Nasıl Etki Ediyor?
 
Amerika ve Avrupanın en saygın laboratuvarlarında etkinliği klinik testlerle kanıtlanan ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, kirpikler üzerindeki uzama, gürleşme ve etkileşme etkisini içeriğindeki aktif “PEPTIDE COMPLEX” sayesinde gösteriyor. yüzlerce peptit karışımının biyolojik aktivitesi ve kirpik uzatma üzerindeki etkisi testedilerek geliştirilen PEPTIDE COMPLEX;
 
 
·        Kirpik üretiminden sorumlu genlerin üretimini ve dolayısıyla kirpiklerin yapıtaşı olan keratin üretiminihızlandırarak hem mevcut kirpikleri uzatıp, dolgunlaştırır, hem de yeni kirpiklerin gelişmesini sağlar.
 
·        Tüm vücut kılları gibi kirpikler de büyüme, duraklama ve dökülme evrelerini içeren bir yaşam döngüsünü izleyerek; çıkar, gelişir, dökülür ve yerlerine yeni kirpikler çıkar. ÉEOSE Kirpik Uzatıcı Serum, kirpiklerin bu yaşam döngüsü içerisindeki büyüme evrelerini uzatır, duraklama ve dökülme dönemlerini ise kısaltır. Büyüme evresi uzamış bir kirpik, gelişmek için eskisine oranla daha uzun bir süreye sahip olacağından, ulaşabileceği maksimum uzunluk ve kalınlık da artmış olur. Ayrıca ötelenen ve kısalan dökülme dönemleri nedeniyle herhangi bir zamandaki kirpik sayısı da eskisine oranla çok daha fazla oluyor.
 
      ·        Kirpik köklerini ve dolayısıyla kirpikleri, gelişmekiçin ihtiyaç duyduğu maddelerle besleyerek daha uzun, daha kalın ve daha canlı kirpiklere ulaşılmasını sağlar ve yeni kirpik oluşumunu destekler.