Japonya'da sabah meydana gelen 8.9 şiddetindeki depremin yarattığı Tsunami etkisinin bir benzeri MINI cephesinde yaşandı.

John Cooper Works tıpkı önceki model gibi yeni MINI'yi de elden geçirdi. Hem de Clubman versiyonuyla birlikte. 1.6 lt'lik turbo motorun gücünü 211 HP'ye çıkaran John Cooper Works, yarışa hazır ve pistlere tutkun bir MINI çıkaracağa benziyor.


FİYATI 36. 130 EURO
MINI'nin özellikle hızlı gençler tarafından merakla beklenen John Cooper Works (JCW) versiyonunun Türkiye satış fiyatı geçtiğimiz günlerde belli oldu. JCW alıcılarına şu an için 8 ile 12 hafta arasında bir bekleme süresi veren Borusan Otomotiv, 3 kapılı versiyonunda 36.130 Euro, otomobilin Clubman seçeneğindeyse 38.585 Euro'luk fiyat etiketleri belirlemiş. "John Cooper Works" garajından çıkan bu en ateşli MINI'nin test sürüşü Ispanya açıklarındaki Mallorca adasında gerçekleştirildi. Yani bu sıcak Akdeniz adasının havası ateşli MINI'ler sayesinde birkaç günlüğüne daha da ısındı. En azından bizim için...

LV'NİN ÇANTA TARZINDA KAPORTA DESENİ
CoverEFX Mini Cooper John Cooper Works modeli için farklı bir dış görünüş çalışması yapan firma, Fransız modacı Louis Vuitton çanta tarzında bir kaporta deseni ortaya çıkardı.Louis Vuitton çanta tarzında bayrakları ve elmas şekilleriyle süslenen araç gerçekten göz doldurdu.