Kış aylarında gelen soğuk havanın etkisi ile cildin solgun görünebileceğini belirten Özdemir, “Kış aylarında kalıcılığı sağlamak için kolay uygulanabilen kozmetik ürünler uygulanmalı. Öncelikle cilt nemlendirilmeli. Ten rengi ile yakın renkte fondöten uygulanmalı” dedi.
Yüzü daha aydınlık göstermek isteyen bayanların hafif pembe allıkla yüzünü aydınlatabileceğini dile getiren Özdemir şunları söyledi:
“Göz kapaklarına pudra rengi,sedefli bir far sürülebilir. Göz kapaklarının üzerine şeftali tonlarından gölgeler ile göz kapakları hareketlendirilebilir. Kirpiklere uygulanan rimeli 2 kat uygulamak yararlı olacaktır. Dudaklara da açık renkli bir ruj ve parlatıcı sürülmelidir”
ÇATLAK DUDAKLARA TAVSİYE
Hava değişiminden dolayı çatlayan dudakların kötü görüntüsünün engellenmesi için 3 kısa adım uygulanabileceğini ifade eden Özdemir çatlak dudaklar için şu tavsiyede bulundu: “Önce yumuşak bir diş fırçasıyla hafifçe bastırarak dudaklarınızı fırçalayın sonra vazelini parmak uçlarınızla dudaklarınıza sürün. Son adım olarak dudaklarını canlı gösterecek pembe tonlarında ruj ya da dudak parlatıcısı uygulayın”