İşte Hilal Cebeci'nin medyafaresi'nde yer alan yazısının bir bölümü:
 
Erkekler ne ister?
 
Erkekler sadece seks ister emin olun...
 
Bir kadını elde edene kadar binlerce şekle giren erkek milleti, kadını elde ettikden sonraki inanılmaz bir evrim geçiriyorlar..  Değişim yetenekleriyle beni şaşkına çeviriyolar.
 
Son günlerde birkaç kişinin ilişkisine şahit oldum ve hep kadınların üzüldüğünü gördüm..
 
İnanın bu şahit olduğum kişi sayısı bir ya da iki değil, tam beş kişinin eş zamanlı olarak yaşadıkları ilişkilere şahit oldum ve şikayetlerini dinlediğimde hepsi aynıydı..
 
Yani ilişkinin başında erkek elinden geleni ardına koymuyordu, her an yanında olmak elele dizdize olmak istiyordu. Ama ne zamanki seks yaşanıyordu, işte o zaman bahaneler başlıyor, aramalar azalıyor görüşmekten kaçıyorlardı.
 
Bir de sanki bütün erkekler aynı taktiği uyguluyormuş gibi "Aşkım sen abartıyorsun, beni bunaltıyorsun" gibi saçma sapan, karşısındaki gerizekalıymış gibi bir tavır sergiliyorlar..
 
İşte tam bu beş kadının yaşadığı olaya aynı anda şahit olduğumda dedim ki, "Yahu şu erkek milletine yüz vermeyin, gidin masturbasyon yapın, kendinizle sevişin. Hem rahatlarsınız, hem de bu kendini bilmez insanlarla muhatap olup kendinizi üzmezsiniz."