Bir süre önce henüz belirlenemeyen bir nedenle ayrıldığı Feridun Kaya tarafından son kez konuşma bahanesiyle çağrıldığı parkta bıçaklanarak ağır yaralandı. 4 bıçak darbesiyle yaralanan B.P.'nin hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi. Polis, olayın ardından kaçan zanlıyı arıyor.
17 yaşındaki B.P., yaklaşık 4 yıldır birlikte yaşadığı ve bu birlikteliğinden şu anda 2.5 yaşında olan bir çocuğu da bulunan Feridun Kaya'dan henüz belirlenemeyen nedenle ayrılarak evini terk etti. Dün gece saat 22.30 sıralarında Feridun Kaya, B.P.'yi telefonla arayarak son kez konuşmak istediğini söyledi. B.P., arkadaşı Eyüp Yılmış ile birlikte Turan Emeksiz Mahallesi'ndeki 23 Nisan Parkı içerisinde Feridun Kaya buluştu. Çift, baş başa konuşmak üzere Eyüp Yılmış'tan ayrılarak parkın bir başka bölgesine geçti. Ancak bu sırada tartışmaya başladılar. Tartışma üzerine Feridun Kaya üzerinde taşıdığı bıçakla B.P.'yi bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Karın boşluğu ve kollarından 4 bıçak darbesi ile ağır yaralanan B.P. olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olayın ardından kaçan zanlı Feridun Kaya'nın yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı.

Bu arada, ağır yaralanan B.P. hakkında Şahinbey Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulunulduğu ve genç kadının bir süredir 'kayıp şahıs' olarak arandığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.