Aydın Ticaret Borsası toplantı salonunda 30 üyenin 16"sının katılımıyla gerçekleşen Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu toplantısında öncelikle üyelere, İl Kadın Girişimciler Kurulunun, kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme ve girişimci fikirlerini hayata geçirmelerine destek sağlamak amacıyla kurulmuş, gerçekleştirilecek olan her projede kadınlarımızın daha aktif hale gelmesini sağlamak olduğu bir kez daha hatırlatıldı.

İl Kadın Girişimciler Kurulu"nun ilk toplantısında gündemde yer alan, çalışma gruplarının oluşumu tamamlandı. Alınan karar doğrultusunda Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu bünyesinde Basın, İletişim ve Tanıtım Grubu, AR-GE ve Proje Grubu ile Eğitim Grubu adları altında oluşturulan 3 farklı çalışma gruplarında görev dağılımı yapıldı.
Toplantıda daha sonra Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Belgin İlker"in “Tekstil” ve Başkan Yardımcısı Aslı Bozkurt Biçer"in “Mutlu Mutfaklar” isimli projeleri kısaca üyelerine anlatıldı ve Ar-Ge Grubu tarafından araştırmasının yapılarak bir sonraki toplantıda tartışılmasına karar verildi./iha