Bahçelievler Kazakistan Caddesi 53 numaralı binada diş hekimi Pelin Ö.G'nin muayenehanesine, öğleden sonra rahatsız olduğunu belirterek giden bir kişi, muayene odasına girdi. Telefonunu unuttuğunu söyleyerek antrede bıraktığı çantasından pompalı tüfek çıkaran zanlı, Pelin Ö.G. ve Aytül isimli yardımcısının ellerini plastik kelepçe ile bağladı.

BAŞLARINI DA BANTLA SARDI

Diş hekimi ve yardımcısının yaklaşık 800 lira civarında parasını gasp ettiği öğrenilen zanlı, Pelin Ö.G'nin 3 kredi kartını da aldı. Zanlı, diş hekiminden kartları iş yerindeki pos cihazında deneyeceğini, doğru söylememesi halinde iyi olmayacağını belirterek, şifrelerini de aldı. Diş hekimi ve yardımcısının başlarını ve kollarını da bantla saran zanlı, nefes almaları için ise burun hizalarına delik açtı. Zanlı olayın ardından kaçarken, diş hekimi bir süre sonra bileğindeki bağları masanın kenarına sürterek kurtuldu.

KARTLARDAN PARA ÇEKMİŞ

Caddenin karşısındaki esnaflara koşan Pelin Ö.G, durumu onlara anlattı. Polise haber verilmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri de muayenehanede çalışma yaptı. Öte yandan zanlının Anafartalar Caddesi'ndeki banka şubelerinden, diş hekiminin kredi kartlarıyla 2 bin 500 lira çektiği öğrenildi.

Polis, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.