“Rijkaard'la yola devam” diyen Adnan Polat, ekibi ve teknik heyetle yaptığı toplantı sonrası Giovani Dos Santos'un bonservisini almaya karar verdi. Genç yıldız ise kalmaya dünden razı.

Cim Bom"da yeni sezonun transfer çalışmalarına hız verildi. İlk etapta takım içindeki futbolcuların durumunu değerlendiren Sarı-Kırmızılı idareciler, aralarında yaptıkları toplantı ve teknik heyetle gerçekleşen görüşme sonrası Giovani Dos Santos"un bonservisinin alınmasına karar verdi. GSYİAD"ın gecesinde yaptığı açıklamada, “Rijkaard"la yola devam” mesajı gönderen Başkan Adnan Polat"ın sözlerine paralel olarak, Hollandalı hoca da Diyarbakırspor galibiyetinin ardından, “Yeni sezonda yüzde 100 Galatasaray"dayım” ifadesini kullanmıştı. Bu doğrultuda Rijkaard"ın takımda kalmasını istediği Giovani"nin kulübü Tottenham Hotspur ile görüşmelere önümüzdeki haftadan itibaren başlanacak. Meksikalı genç yeteneğin de, “Frank Rijkaard varsa, ben de varım” diyerek imzaya yeşil ışık yaktığı belirlendi.

KEWELL KESİN YOLCU

Galatasaray Yönetimi, işi Dünya Kupası başlamadan bitirmeyi planlıyor. Bu transferin 4 milyon Euro"ya gerçekleşebileceği ifade edildi. Yıllık ücretinde indirime gitmeyi kabul etmeyen Harry Kewell ile sezon sonunda yolların ayrılacağı da gelen haberler arasında.

(FANATİK)